Medborgerlig Samling utestängs från Stockholm Pride

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-07-11 09:00 CEST - Medborgerlig Samling

Stockholm Prides styrelse stänger ute det liberalkonservativa partiet Medborgerlig Samling från festivalområdet. Efter att partiet ansökte i maj om att vara betalande utställare i Pride Park kom beskedet i förra veckan att Stockholm Prides styrelse inte vill ha Medborgerlig Samling där. Som skäl anges att ”Medborgerlig Samling inte till fullo lever upp till Stockholm Prides värdegrund”.

Västerbotten nytt partidistrikt i Medborgerlig Samling

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-06-23 11:00 CEST - Medborgerlig Samling

Medborgerlig Samling (MED) har bildat ett nytt partidistrikt i Västerbotten. Ordförande är Anders Pettersson, 29, som till vardags är fysioterapeut i Umeå.

Medborgerlig Samling vill ha kraftigt sänkta skatter

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-06-15 08:00 CEST - Medborgerlig Samling

Idag lanserar Medborgerlig Samling (MED) sitt skattepolitiska program. Huvudpunkten är kraftigt sänkta skatter för enskilda i syfte att få ett bättre företagsklimat och ekonomin att växa mer.

"Lägg ner 60 myndigheter"

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-05-04 08:15 CEST - Medborgerlig Samling

Medborgerlig Samlings (MED) partiledare Ilan Sadé skriver idag på Sydsvenskans debattsida att en fjärdedel av alla myndigheter kan avskaffas. MED har gjort en "svart lista" över de myndigheter som antingen kan läggas ner helt eller verksamheten överföras till andra. Utspelet kommer i samband med att partiet inleder sin stämma i helgen.

Välkomna till Medborgerlig Samlings partistämma

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-04-26 08:34 CEST - Medborgerlig Samling

Medborgerlig Samling har partistämma i helgen 4 - 6 maj. Runt 200 ombud och gäster från hela landet kommer att samlas i Stockholm för att välja en ny riksstyrelse och behandla 170 motioner. Alexander Bard håller ett föredrag på lördagen.

Han vill gå från fryslagret till riksdagen med nytt parti

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-04-10 08:00 CEST - Medborgerlig Samling

Pether Ärlemalm från Norrköping vill komma till riksdagen. Han står på plats 16 på riksdagslistan för det nya partiet Medborgerlig Samling. Till vardags jobbar han kvällar och nätter i ett fryslager.

Katerina Janouch går in i politiken

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-04-06 08:00 CEST - Medborgerlig Samling

Det nya partiet Medborgerlig Samling (MED) får rejäl draghjälp inför valet. Författaren och debattören Katerina Janouch väljer att stå som oberoende kandidat på partiets valsedel till riksdagen.

Stina vill till riksdagen med nytt parti

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-04-04 08:00 CEST - Medborgerlig Samling

Stina Op de Weegh Lundström från Karlstad vill komma till riksdagen. Hon står på plats 16 på riksdagslistan för det nya partiet Medborgerlig Samling. Till vardags jobbar hon i vården som mentalskötare och har tidigare varit aktiv i Moderaterna.

Han vill gå från rättssalen till riksdagen

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-03-29 08:00 CEST - Medborgerlig Samling

Mats Bergh från Mora vill avskaffa politikeradeln. Han står på plats 11 på riksdagslistan för det nya partiet Medborgerlig Samling. Till vardags jobbar han som advokat.

Hon vill gå från logistikcenter till riksdagen

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-03-28 09:00 CEST - Medborgerlig Samling

Åsa Tallroth från Eskilstuna vill komma till riksdagen. Hon står på plats 12 på riksdagslistan för det nya partiet Medborgerlig Samling. Till vardags jobbar hon med logistikfrågor på Volvo GTO.