För sjätte året i rad utses Årets Klubb av SAMI (Svenska artisters och musikers intresseorganisation). På www.schysstmusik.se kan du rösta och se till att just din favoritklubb får årets pris.

Vilken klubb har gjort störst intryck på dig som besökare, bjudit på den fetaste utekvällen och så klart spelat den allra bästa musiken?

Men det är bråttom – sista dagen för att rösta är den 8 februari. Så gå in på www.schysstmusik.se för att försvara Borås färger och se till att just din favoritklubb får din röst. Du kan också tipsa oss om din favoritklubb inte finns med!

I Borås är följande klubbar nominerade:

Borås Finska Förening
IVY Nightclub
Portar restaurang
Scandic Plaza Borås
Studentkåren i Borås
X & Y

Tidigare vinnare

2017: Biff Grill & Bar, Eskilstuna
2015 & 2016: Verket nattklubb på Nöjesfabriken, Karlstad
2014: Kafé de Luxe, Växjö
2013: Heaven Up Here på Restaurang Landet, Hägersten

SAMI (Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation) grundades 1963 och är den kollektiva förvaltningsorganisationen i Sverige som bevakar artister och musikers rättigheter inom ramen för både svensk och internationell lagstiftning. SAMI representerar över 40 000 artister och musiker, både nationellt och internationellt, och samlar in upphovsrättslig ersättning till medlemmarna när deras musik framförs offentligt. Bara i Sverige betalar cirka 40 000 musikanvändare för att få använda musik i sin verksamhet. Internationellt har SAMI 61 avtal i 51 länder, vilket gör SAMI till den organisation som har högst antal aktiva avtal för artister och musiker över hela världen. SAMI arbetar ständigt för att förbättra effektiviteten och noggrannheten i insamlingen för att öka intäkterna för utövande såväl i Sverige som internationellt.

www.sami.se


Kontakt


Ninni Grufvman

Pressansvarig

ninni.grufvman@sami.se

08 453 34 52

0730 22 39 39