För sjätte året i rad utses Årets Klubb av SAMI (Svenska artisters och musikers intresseorganisation). På www.schysstmusik.se kan du rösta och se till att just din favoritklubb får årets pris.

Vilken klubb har gjort störst intryck på dig som besökare, bjudit på den fetaste utekvällen och så klart spelat den allra bästa musiken?

Men det är bråttom – sista dagen för att rösta är den 8 februari. Så gå in på www.schysstmusik.se för att försvara Gävles färger och se till att just din favoritklubb får din röst. Du kan också tipsa oss om din favoritklubb inte finns med!

I Gävle är följande klubbar nominerade:

Fritidsgården Legenden
Grillo
Harrys Gävle
Heartbreak
Hits For You
Ölbaren / Olivia Nattklubb

Tidigare vinnare

2017: Biff Grill & Bar, Eskilstuna
2015 & 2016: Verket nattklubb på Nöjesfabriken, Karlstad
2014: Kafé de Luxe, Växjö
2013: Heaven Up Here på Restaurang Landet, Hägersten


SAMI (Svenska Artisters och Musikers Intresseorganisation) bevakar artisters och musikers rättigheter inom ramen för både svensk och internationell upphovsrättslagstiftning. Ersättning samlas in i samarbete med Ifpi och pengarna kommer från mer än 42 000 licenstagare som betalar för att använda musik i sin verksamhet. Sami har över 38 000 anslutna musiker och artister som medverkat på en inspelning, och som får ersättning när deras musik spelats offentligt.


Kontakt


Ninni Grufvman

Pressansvarig

ninni.grufvman@sami.se

08 453 34 52

0730 22 39 39