I sommar får Musik på Larmtorget en ny konferencier – Elin Namnieks!

Elin Namnieks är själv musiker; hon är en av de unga artister som har kommit fram via musikprojektet Talent Coach. Ända sedan barnsben har hon haft ett stort musikintresse och redan under skolåren började hon skriva egna låtar. Idag kan hennes musikstil beskrivas som pop med ett elektrobaserat sound.

När hon inte arbetar med den egna musiken håller Elin bland annat låtskrivarkurser för barn. Hon har också arbetat en del med podcast och radio samt haft konferencieruppdrag. Uppdraget på Larmtorget ser hon verkligen fram emot:
– Stämningen på Larmtorget under sommaren är alltid magisk och med årets artister kan det inte bli annat än likadant i år. Jag är väldigt glad att jag ska få vara med och ta del av det!

För mer information och bilder, se:
elinnamnieks.com/photos

eller kontakta:
Elin Namnieks, tel: 070-364 02 77

Destination Kalmar ska i samverkan med näringslivet utveckla, profilera och marknadsföra Kalmar som besöksmål. Bolaget ska även samordna och utveckla evenemang och idrottsturism i Kalmar, driva turistcenter- och gästhamnsverksamhet samt i samverkan med Statens fastighetsverk ansvara för verksamheten på Kalmar Slott.

Vi genomför kontinuerligt satsningar för att stärka besöksnäringen och evenemangsutbudet. Det ska alltid finnas många bra anledningar att besöka Kalmar!Kontakt


Lisa Gefvert

Pressansvarig

lisa.gefvert@kalmar.com

0480-45 34 04

Tove Sundman

Presskontakt, Kalmar Slott

tove-maria.sundman@kalmar.com

0480-45 34 06

Jenny Roloff

Bildansvarig

jenny.roloff@kalmar.com

0480-45 34 02

Åke Andersson

VD

ake.andersson@kalmar.com

0480-45 34 01

Stefan Johnson

Turistchef

stefan.johnson@kalmar.com

0480-41 77 10

Mimmi Mannheimer

Slottschef, Kalmar Slott

mimmi.mannheimer@kalmar.com

0480-45 14 93