Den 15 april anordnas den uppskattade Handledarens dag av Vård- och omsorgscollege Kronoberg. Välkomna till Växjö Konserthus och en dag där vi hyllar våra vård- och omsorgshjältar och diskuterar nutid och framtid inom branschen. Nytt för i år är ett showroom för frihetsteknik där utställare visar upp tekniska lösningar inom vård och omsorg.

- Handledarens dag är en viktig dag för erfarenhetsutbyte i länet för handledare inom vård och omsorg, säger Catarina Lindahl-Petäjä, verksamhetsledare för Vård- och omsorgscollege Kronoberg. I år är det sjätte året i rad som Vård- och omsorgscollege Kronoberg arrangerar Handledarens dag och i år slår arrangemanget besöksrekord med råge.

Tid och plats: Måndagen den 15 april kl. 08.30-16.30 på Växjö Konserthus, Växjö.
Dagen riktar sig till handledare och språkombud inom vård och omsorg. Media är välkomna att delta.

Totalt samlas fler än 450 handledare och annan vård- och omsorgspersonal med spetskompetens för en späckad dag av nyheter, underhållning och inspirationsföreläsning. Dagen bjuder även på prisutdelningar där Årets Primus Kim delas ut 11.45 och Årets Handledare delas ut 15.40. Nytt för i år är ett showroom för frihetsteknik som kommer att finnas tillgängligt under hela dagen där utställare kommer för att visa upp tekniklösningar för arbete inom vård och omsorg.

För mer information kontakta:
Catarina Lindahl-Petäjä, verksamhetsledare Vård- och omsorgscollege Kronoberg, catarina.lindahl-petaja@kronoberg.se, 070-984 46 63
Charlotte Iburg, lokal processledare Vård- och omsorgscollege Kronoberg, charlotte.iburg@kronoberg.se


Vart fjärde år väljer du som bor i Kronoberg vilka politiska partier som ska besluta om regionens inriktning och utveckling. I Region Kronoberg samlas ansvaret för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Hälso- och sjukvård dominerar verksamheten.


Kontakt


Stefan Silvander Ahlrik

Pressekreterare

stefan.ahlrik@kronoberg.se

0470-58 96 70

0709-84 44 22