Valrörelsen 2022: Medborgarmakt och Grundtrygghet blir ledord för MED

Pressmeddelanden - Publicerad: 2019-10-31 06:50 CET - Medborgerlig Samling

För Medborgerlig Samling börjar 2022 års valrörelse redan nu. Med Medborgarmakt och Grundtrygghet som ledord har partiet stakat ut sitt strategiska fokus för de kommande tre åren.

Vägen framåt för Medborgerlig Samling

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-11-29 16:22 CET - Medborgerlig Samling

Medborgerlig Samling (MED) har nu genomfört en genomgripande eftervalsanalys. Analysgruppen konstaterar att partiet har kommit en bit på väg, men att utfallet inte heller var den framgång som önskades och förväntades. Medlemstillströmningen har varit stor, vilket har varit glädjande och bygger en bas inför framtiden. Samtidigt finns det två viktiga lärdomar från valrörelsen, nämligen betydelsen av att öka insatserna på fältet, bortom sociala medier, samt att ha en mer sammanhållen kommunikation genom att kandidater - även när det har varit en valteknisk samverkan - måste kommunicera i linje med partiets grundläggande ideologi.

Tidigare L-politikern Erik Rantzow väntas ta nytt parti till Landskrona

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-03-18 11:32 CET - Medborgerlig Samling

Inbjudan till presskonferens

Medborgerlig Samling ger ut Riksdagsobligation

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-02-12 08:00 CET - Medborgerlig Samling

Medborgerlig Samling är ett nytt parti som vill komma in i riksdagen i höst. För att finansiera valrörelsen erbjuder partiet nu en Riksdagsobligation. Den riktas till personer som är beredda att satsa minst 5 000 kronor – utan att få någon ränta. Riksdagsobligationen kommer att marknadsföras genom helsidesannonser i affärspressen.

Västmanland och Södermanland nya MED-distrikt

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-02-06 08:00 CET - Medborgerlig Samling

Medborgerlig Samling (MED) växer och bildar nya distrikt. De senaste tillskotten är Västmanland och Södermanland som båda bildades i helgen. Genom lokalt engagemang bygger MED organisationen inför valet.

Nacka ny förening i Medborgerlig Samling – siktar på kommunvalet

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-01-25 10:00 CET - Medborgerlig Samling

Medborgerlig Samling är ett parti som växer. Nu har Medborgerlig Samling bildat lokalförening i Nacka. Partiet har siktet inställt på kommunvalet i höst.

Flera nya MED-föreningar har bildats

Pressmeddelanden - Publicerad: 2018-01-01 20:00 CET - Medborgerlig Samling

Medborgerlig Samling (MED) växer på bred front. Nyligen har tre nya partiföreningar bildats i Lund, Borås och Lysekil. Genom lokalt engagemang bygger MED sin organisation inför valet.

Medborgerlig Samling över 500 medlemmar i Stockholm

Pressmeddelanden - Publicerad: 2017-12-18 16:49 CET - Medborgerlig Samling

Det nya blågröna partiet Medborgerlig Samling växer i Stockholmsregionen. Antalet medlemmar har nu passerat 500 - en fördubbling sedan i somras.

Medborgerlig Samling nytt parti i Jönköping

Pressmeddelanden - Publicerad: 2017-11-29 08:30 CET - Medborgerlig Samling

Det nya partiet Medborgerlig Samling växer. I helgen bildades ett nytt distrikt i Jönköpings län. Planen är att ställa upp i flera av länets kommuner i valet.

Medborgerlig Samling bildar nytt distrikt i Kalmar

Pressmeddelanden - Publicerad: 2017-11-28 09:00 CET - Medborgerlig Samling

Det nya partiet Medborgerlig Samling växer. Igår bildades Kalmar län som ett nytt distrikt och planen är att ställa upp i flera kommuner i valet.