MatLust Utvecklingsnod är en regional nod och motor för utveckling av ett hållbart och innovativt livsmedelssystem MatLust Utvecklingsnod drivs av Södertälje kommun, med Södertälje Science Park, KTH och Stockholm Resilience Centre som partners.
Pressmeddelanden - Publicerad: 2021-11-23 15:34 CET - MatLust Utvecklingsnod
Ostmakeriet på Rindö stod som vinnare i Ät!Stockholm 2021. Den vinnande produkten är Ostmakeriets Vasslesorbet, gjord på biprodukten från företagets osttillverkning. Ät!Stockholms tre jurygrupper med ordförandena Jacob Holmström, Krögare, Gastrologik, Sara Maxence, Innovation Manager på ICA Sverige samt Anna Henning Moberg, Ansvarig för projektutveckling och testköksverksamhet på Torsåker gård/Axfoundation prisade produkten för att med nyskapande gastronomi ge en underutnyttjad råvara nytt liv.
Pressmeddelanden - Publicerad: 2021-11-23 08:00 CET - MatLust Utvecklingsnod
Kl. 11:00 inleds livesändningen från Södertälje Science Park. Kl. 11:00-12:30 bjuder vi på MatLusts Framtidskonferens och kl. 13:30-15:00 avgörs tävlingen Ät!Stockholm 2021, där tolv nya, hållbara och innovativa livsmedelsprodukter baserade på svenska råvaror tävlar.
Pressmeddelanden - Publicerad: 2021-11-22 08:00 CET - MatLust Utvecklingsnod
Imorgon, tisdag 23/11 kl. 13:30-15:00, sänds finalen av Ät!Stockholm 2021 där tolv nya, hållbara och innovativa livsmedelsprodukter baserade på svenska råvaror tävlar. Tävlingen sänds via YouTube.