Inspelningsstart för Sune - Uppdrag midsommar

Pressmeddelanden - Publicerad: 2020-06-16 08:17 CEST - Superturken JoLof

Sune - Uppdrag midsommar heter den nya Sunefilmen som precis haft inspelningsstart i trakterna kring Karlsborg. Familjen Anderssons rollbesättning känner vi igen från publiksucéerna Sune Best Man och Sune vs Sune. I nya roller hittar vi bland annat Olle Sarri, Sanna Sundqvist och Göran Ragnerstam. Premiär väntas till julen 2020.

LASSEMAJAS DETEKTIVBYRÅ-TÅGRÅNARENS HEMLIGHET rakt in som etta på biotoppen – Första svenska filmen som öppnar som etta på över ett år

Pressmeddelanden - Publicerad: 2020-02-10 14:52 CET - Superturken JoLof

Den svenska biopubliken tog emot LASSEMAJAS DETEKTIVBYRÅ-TÅGRÅNARENS HEMLIGHET med glädje i helgen. Nästan 44 000 barn och vuxna såg filmen. Det är den första svenska filmen på över ett år som öppnar som nummer ett. – Jag är så glad över att en kommersiell barnfilm med höga konstnärliga ambitioner lockat så stor publik, säger Moa Gammel Ginsburg, regissör.

Här är nya Lasse och Maja – inspelningsstart för LASSEMAJAS DETEKTIVBYRÅ: TÅGRÅNARENS HEMLIGHET

Pressmeddelanden - Publicerad: 2019-05-29 08:00 CEST - Superturken JoLof

Den 3 juni drar inspelningen igång av den nya LasseMajafilmen TÅGRÅNARENS HEMLIGHET. 11-åriga Nils Kendle och Polly Stjärne spelar Lasse och Maja och Moa Gammel regisserar. Premiären planeras till februari 2020.

AMUNDSEN får svensk biopremiär 10 maj

Pressmeddelanden - Publicerad: 2019-04-16 08:06 CEST - Superturken JoLof

AMUNDSEN är ett episkt drama om mannen som blev den första personen att nå fram till Sydpolen. Pål Sverre Hagen spelar rollen som Roald Amundsen och Espen Sandberg står för regi. Biopremiär 10 maj.

Karzan Kader signar tre-filmsavtal med Media Farm Pictures

Pressmeddelanden - Publicerad: 2019-03-11 09:45 CET - Superturken JoLof

Oscarsbelönade Hollywoodsvensken Karzan Kader har slutit ett tre-filmsavtal med produktionsbolaget Media Farm. – Sedan framgångarna med Bekas har jag upplevt filmvärlden från helt nya perspektiv och det är så fantastiskt att tillsammans med Media Farm fortsätta skapa nya filmer, säger Karzan Kader.