Happy Ears är just nu aktuella för samarbetet med den internationella festivalen South by Southwest (SXSW) i Austin, Texas i USA. Festivalen äger rum för det 32:e året i rad och anordnas i år mellan den 9–18 mars.

– Det betyder mycket för oss att än en gång få samarbeta med SXSW. Det är en trendsättande plattform där innovativa idéer samlas under ett och samma tak, så det känns väldigt kul att få vara en del av det, säger Karl Berglund, VD på Happy Ears.

 

Det svenska företaget Happy Ears kommer till den välkända festivalen SXSW med sina designade öronproppar. Happy Ears har redan blivit uppmärksammade i USA och har figurerat i bland annat Women’s Health och New York Magazine.

SXSW lockar årligen tusentals personer som ligger i framkant inom tech, musik, video och interaktiv media. På SXSW kommer Happy Ears öronproppar ha en självklar plats under de välbesökta festivaldagarna.
– Vi är väldigt glada över att ännu ett år samarbeta med South by Southwest. Det är en av världens största mötesplatser för innovation inom en rad branscher och är ett kliv i Happy Ears fortsatta lansering i USA, säger Karl Berglund.

På SXSW delar de främsta namnen inom tech, musik, film och media med sig av sina erfarenheter. Likt tidigare år är det flera svenska namn som kommer medverka på festivalen, allt ifrån företagsledare till musiker.

SXSW-röster om Happy Ears
Fredrik Öst, grundare och Creative Director på byrån Snask, är ett av de svenska namnen som kommer föreläsa på SXSW. Han kommer prata om hur företag lyckas med att sticka ut i dagens mediebrus.
– Jag gillar öronproppar för att de är enkla att ta med sig, tar lite plats och sitter i öronen och ramlar inte ut. Jag har tidigare använt skumöronproppar på konserter för att sänka volymen då jag har tinnitus, men jag skulle gärna prova Happy Ears, säger Fredrik Öst.

Det alternativa popbandet Violet Days är ett av de svenska musikundren som kommer uppträda på festivalen.
– Jag brukar alltid ha med mig öronproppar vart jag än går, som musiker så är man väldigt utsatt för höga ljud framför allt i replokaler och på konserter, men även på flygplan. Jag försöker alltid tänka förebyggande och skydda mina öron, säger Lina Hansson i Violet Days. 


Ämnen

Livsstil

Taggar

Stockholm

Happy Ears är en öronpropp tillverkad i Tyresö, Stockholm. Patenterad och CE-certifierad.


Kontakt