Nu tar kommunstyrelsens ordförande företagsbesöken i Timrå kommun till nya höjder och bjuder in till företagsbesök med hembakat bröd, bakat av kommunstyrelsens ordförande, Stefan Dalin.

Alla företag i Timrå kommun ska känna till näringslivskontoret och veta vilken hjälp kommunen kan erbjuda företagare. Det är det ambitiösa målet för kampanjen #100procenttimrå som lanserades i september. Under hösten har näringslivskontoret hittills genomför ett 50-tal företagsbesök, flyttat ut Näringslivskontoret för en dag till Ljustorp och Söråker, haft frukost för taxichaufförer samt träffat många av kommunens restauranger.

Men målet är ännu inte nått så nu fortsätter kampanjen tillsammans med Stefan Dalin som bjuder in till hembakt fika.

Tanken är att vi ska komma förbi på fika och få möjlighet att höra hur företagen tycker det är att vara företagare i Timrå, säger Stefan Dalin, kommunstyrelsens ordförande och fortsätter:

 

Jag vill även veta vad företagen tycker om den riktning och sättet vi arbetar på är ett sätt som kan fortsätta utveckla företagsklimatet i Timrå.

Som ett led i arbetet mot Norrlands bästa företagsklimat besöker kommunen företag kontinuerligt.

Näringslivschef Christian Söderberg, ser insatsen som betydelsefull för att nå målet:

Det här är en viktig aktivitet för att ytterligare vässa oss i kampen om Norrlands bästa företagsklimat. Det är viktigt att ha dialog direkt med företagaren för att se vilka behov som finns.

 

Efter recept av sin farmor, från Håsåsen i Jämtland, bakar nu Stefan ”Tjukkambröd” och laddar för företagsbesök:

Jag har svårt att se att det blir misslyckade samtal med det här samtalsämnet och det här brödet, avslutar Stefan Dalin

Mer information:

Kommunstyrelsens ordförande Stefan Dalin 073-2709539
Näringslivschef Christian Söderberg, 070-235 51 51


Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Besök gärna på hemsida, http://www.timra.se

För mer information, besök gärna vårt pressrum, http://www.pressmachine.se/pressroom/view/timra-kommunKontakt