För att möta utvecklingen inom handel och kontor stärker AMF Fastigheter sitt uthyrningsteam och tillsätter en helt ny roll. Nyligen tillträdde Yasemin Fallai som uthyrare inom handel, Jakob Svensson som uthyrare inom kontor och Alice Leffler till den nya rollen som uthyrare inom pop-ups och korta avtal.

AMF Fastigheter möter hösten med ett förstärkt uthyrningsteam. Med tre nya medarbetare står de nu ännu bättre rustade i en snabbt föränderlig omvärld.

- Förändrade köpbeteenden och den snabbrörliga marknaden som globaliseringen öppnat upp för gör att handeln utvecklas snabbare än någonsin. Vi ser positivt på framtiden och stärker nu upp vårt uthyrningsteam med tre riktigt vassa personer för att på bästa sätt arbeta med handelns utveckling och stärka vår redan starka kontorsaffär, säger Magnus Carlsson, försäljningschef för AMF Fastigheter.

Den 24 augusti började Yasemin Fallai på AMF Fastigheter som uthyrare inom handel, med fokus på Gallerian. Yasemin kommer närmast från Real Competence där hon var konsult inom uthyrning för handel och kontor med uppdrag hos Vasakronan och Unibail Rodamco Westfield.

Jakob Svensson tillträdde även han den 24 augusti, som uthyrare inom kontor för marknadsområde Söder. Jakob kommer närmast från en roll som hyresekonom på Vasakronan och har sedan tidigare en bakgrund som kommersiell förvaltare från bland andra Colliers International.

Den nya rollen som uthyrare inom pop-ups och korta avtal axlas av Alice Leffler sedan den 1 september. Alice har en bakgrund från bland andra SpoilConcept Communication och kommer senast från en roll som marknadskoordinator för MOOD District på AMF Fastigheter.

- Pop-ups är en del av vårt erbjudande som är här för att stanna. Det är ett bra komplement till vårt övriga utbud och förstärker upplevelsen för de som besöker våra handelsplatser. Alice erfarenhet inom marknadsföring passar perfekt för den här rollen och vi är övertygade att hennes kompetens kommer att bli ett bra tillskott till teamet, säger Magnus Carlsson.

För mer information, vänligen kontakta:
Bodil Hassel, kommunikatör AMF Fastigheter
Email: bodil.hassel@amffastigheter.se
Tel: 073-270 62 34

• • • 

Om AMF Fastigheter
AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med 35 kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Genom att utveckla och förvalta våra kontor, handelsplatser och kvarteren runtomkring bidrar vi till en levande och attraktiv stad. AMF Fastigheter är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF. Fastighetsportföljen som AMF Fastigheter förvaltar har idag ett marknadsvärde om cirka 73 miljarder kronor. Läs mer på www.amffastigheter.se

 
Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

08-600 69 26

0722-35 32 69

Presstelefon (jour)

Pressfrågor utanför ordinarie arbetstid

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50

Bodil Hassel

Kommunikatör

bodil.hassel@amffastigheter.se

08-600 68 34

073-270 62 34