Armatec AB utvecklas och har förstärkt med tre nya medarbetare

Daniel Näsström förstärker vår försäljningsavdelning på entreprenadsidan, då han nyligen tillträtt en tjänst som Teknisk Säljare för Armatecs västra distrikt. Daniel har tidigare arbetat på IFAB Filtrering AB och kommer nu senast från Dhollandia.

Mia Höök har nyligen tillträtt en tjänst som Marknads- och produktansvarig och förstärkt vår avdelning inom Teknisk armatur och pumpar. Mias produktansvar kommer att vara inom Ventiler och Automation där hon primärt kommer att arbeta med säkerhetsventiler. Hon är nyutexaminerad från Chalmers med inriktning mot kemiteknik.

Viktor Hansson har även han tillträtt en tjänst som Marknads- och produktansvarig och är ytterligare förstärkning till avdelningen Teknisk armatur och pumpar. Viktors produktansvar kommer att vara inom Återströmning, Tryckhållning och Expansion där hans primära produktansvar kommer att vara återströmningsskydd och luftavledare. Han har hittills arbetat som processingenjör och projektör inom badvattenrening på Weedo.Armatec AB är ett kunskapsföretag som utvecklar kundanpassade koncept för vatten, värme, kyla och process i Norden. Armatec ägs av Ernströmgruppen och är en nordisk koncern med huvudkontor i Sverige och dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Vi omsätter 1 000 MSEK i Norden och är fler än 250 anställda, varav 60 vid vårt huvudkontor i Göteborg. Armatec bildades 2003 men har mer än 70 års erfarenhet av branschen och representerar starka varumärken såsom Alfa Laval, Bernard Controls, Flowserve och LESER på den nordiska marknaden. Ernströmgruppen AB är ett privatägt, industriellt konglomerat som utvecklar och förvärvar välskötta företag inom teknikhandel och industri. Affärsmodellen bygger på att kombinera det bästa med småföretagandets entreprenörsanda och det stora företagets styrkor såsom stabilitet, struktur och erfarenhetsutbyte. I företagsgruppen ingår 31 nischbolag såsom Armatec, Armaturjonsson, Kruge Piping Systems, CM Hammar, Rimeda, REC Indovent, Polyform, BS Elcontrol, Ouman m.fl. Företagsnätverket, som 2019 för sjunde året i rad nådde all-time-high resultat, omsätter över 2,5 miljarder kronor och har över 1 000 anställda i Norden och Baltikum.


Kontakt


Berndt Öjerborn

Affärsområdeschef Entreprenad & Marknadschef

berndt.ojerborn@armatec.se

+46 31 890 100

+46 31 890 144

Fredrik Ståhl

VD Armateckoncernen

fredrik.stahl@armatec.se

+46 31 890 100

+46 31 890 210