Armatec AB utvecklas och har förstärkt med tre nya medarbetare

Daniel Näsström förstärker vår försäljningsavdelning på entreprenadsidan, då han nyligen tillträtt en tjänst som Teknisk Säljare för Armatecs västra distrikt. Daniel har tidigare arbetat på IFAB Filtrering AB och kommer nu senast från Dhollandia.

Mia Höök har nyligen tillträtt en tjänst som Marknads- och produktansvarig och förstärkt vår avdelning inom Teknisk armatur och pumpar. Mias produktansvar kommer att vara inom Ventiler och Automation där hon primärt kommer att arbeta med säkerhetsventiler. Hon är nyutexaminerad från Chalmers med inriktning mot kemiteknik.

Viktor Hansson har även han tillträtt en tjänst som Marknads- och produktansvarig och är ytterligare förstärkning till avdelningen Teknisk armatur och pumpar. Viktors produktansvar kommer att vara inom Återströmning, Tryckhållning och Expansion där hans primära produktansvar kommer att vara återströmningsskydd och luftavledare. Han har hittills arbetat som processingenjör och projektör inom badvattenrening på Weedo.Armatec utvecklar kundanpassade koncept inom flödesteknik för vatten, värme, kyla och process. Alla våra tekniska lösningar utgår från kundernas specifika problem och möjligheter. Målet är att förenkla kundernas vardag genom att leverera färdiga system, funktionslösningar eller produkter. Vi erbjuder olika koncept för bland annat värmeväxling, pump- och mätteknik, avstängning och automation, styr och reglerteknik samt energieffektivisering.


Kontakt


Berndt Öjerborn

Affärsområdeschef Entreprenad & Marknadschef

berndt.ojerborn@armatec.se

+46 31 890 100

+46 31 890 144

Eva Karlsson

VD Armateckoncernen

eva.karlsson@armatec.se

+46 31 890 100

+46 31 890 190