Andreas Bohlins uppdrag är att tillsammans med sitt team vidareutveckla Armatecs finansfunktion och affärsanalyssupport. Främst genom att utveckla affären i stort samt att driva och utveckla och effektivisera interna processer.

– Digitala lösningar och processer kommer att spela en nyckelroll framöver vilket kommer att vara en spännande utmaning att ta sig an, säger Andreas Bohlin.

Andreas har de senaste 4 åren arbetat som CFO på REC Indovent, ett annat bolag inom Ernströmgruppen som har en affärsmodell syftar till att stärka nordiska företags konkurrenskraft och förmåga att flytta fram sina marknadspositioner.

– Bolagen i gruppen har bra ledning och engagerade medarbetare vilket skapar helt rätt förutsättningar för att skapa kundorienterade och effektiva verksamheter, fortsätter Andreas Bohlin.

Andreas kommer med sina ledaregenskaper, sin kompetens och sitt engagemang att både stärka och utveckla Armatec genom nya perspektiv. Vi hälsar Andreas välkommen till Armatec den 16 augusti 2018.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Eva Karlsson
VD Armateckoncernen
Tel.: +46 31 890 190
Email: eva.karlsson@armatec.se


Taggar

armatec

Armatec utvecklar kundanpassade koncept inom flödesteknik för vatten, värme, kyla och process. Alla våra tekniska lösningar utgår från kundernas specifika problem och möjligheter. Målet är att förenkla kundernas vardag genom att leverera färdiga system, funktionslösningar eller produkter. Vi erbjuder olika koncept för bland annat värmeväxling, pump- och mätteknik, avstängning och automation, styr och reglerteknik samt energieffektivisering.


Kontakt


Berndt Öjerborn

Affärsområdeschef Entreprenad & Marknadschef

berndt.ojerborn@armatec.se

+46 31 890 100

+46 31 890 144

Eva Karlsson

VD Armateckoncernen

eva.karlsson@armatec.se

+46 31 890 100

+46 31 890 190