Pumps & Valves kommer till Sverige för första gången – Armatec kommer givetvis finnas på plats. Kom förbi oss i monter B:13 och diskutera smarta lösningar inom Pumpteknik och Ventiler & Automation.

Digitalisering, energieffektivisering och prestandaoptimering hör till Armatecs dagliga arbete vilket också blir vårt tema för mässan. Enligt oss är dessa faktorer avgörande i strävan mot minskade kostnader och inte minst, minskad miljöpåverkan.

Vi kommer att presentera våra koncept inom Pumpteknik och Ventiler & Automation för att visa var vi gör skillnad. Det är inte alltid lätt att välja rätt pump. Armatec gör skillnad genom att tänka hela vägen – från medietyp och prestandakrav till servicevänlighet och livslängd. Vi vet heller inga begränsningar när det gäller Ventiler & Automation. Vi erbjuder moderna installationer och skräddarsydda funktionslösningar för att optimera prestandan och öka säkerheten. En anläggning ska gå att styra tillförlitligt, dag ut och dag in.

Komponenter som kommer att synas i montern är kvalitetspumpar från Flowserve, varav en är en ny vakuumpump med låga driftkostnader och som kräver minimalt underhåll. Marknadens tätaste säkerhetsventiler från LESER kommer också att finnas på plats. Vi ställer även ut automation från bland annat Bernard Controls för att visa hur du enkelt maximerar användningen av ditt elektriska manöverdon via en smart app.

Armatec är en komplett leverantör av applikationer och lösningar inom vatten, värme, kyla och process. Med vår breda kunskap inom området hittar vi den lösning som passar dig bäst. Besök oss i monter B:13 för att se hur vi löser kundspecifika behov.Armatec utvecklar kundanpassade koncept inom flödesteknik för vatten, värme, kyla och process. Alla våra tekniska lösningar utgår från kundernas specifika problem och möjligheter. Målet är att förenkla kundernas vardag genom att leverera färdiga system, funktionslösningar eller produkter. Vi erbjuder olika koncept för bland annat värmeväxling, pump- och mätteknik, avstängning och automation, styr och reglerteknik samt energieffektivisering.


Kontakt


Berndt Öjerborn

Affärsområdeschef Entreprenad & Marknadschef

berndt.ojerborn@armatec.se

+46 31 890 100

+46 31 890 144

Eva Karlsson

VD Armateckoncernen

eva.karlsson@armatec.se

+46 31 890 100

+46 31 890 190