Pumps & Valves kommer till Sverige för första gången – Armatec kommer givetvis finnas på plats. Kom förbi oss i monter B:13 och diskutera smarta lösningar inom Pumpteknik och Ventiler & Automation.

Digitalisering, energieffektivisering och prestandaoptimering hör till Armatecs dagliga arbete vilket också blir vårt tema för mässan. Enligt oss är dessa faktorer avgörande i strävan mot minskade kostnader och inte minst, minskad miljöpåverkan.

Vi kommer att presentera våra koncept inom Pumpteknik och Ventiler & Automation för att visa var vi gör skillnad. Det är inte alltid lätt att välja rätt pump. Armatec gör skillnad genom att tänka hela vägen – från medietyp och prestandakrav till servicevänlighet och livslängd. Vi vet heller inga begränsningar när det gäller Ventiler & Automation. Vi erbjuder moderna installationer och skräddarsydda funktionslösningar för att optimera prestandan och öka säkerheten. En anläggning ska gå att styra tillförlitligt, dag ut och dag in.

Komponenter som kommer att synas i montern är kvalitetspumpar från Flowserve, varav en är en ny vakuumpump med låga driftkostnader och som kräver minimalt underhåll. Marknadens tätaste säkerhetsventiler från LESER kommer också att finnas på plats. Vi ställer även ut automation från bland annat Bernard Controls för att visa hur du enkelt maximerar användningen av ditt elektriska manöverdon via en smart app.

Armatec är en komplett leverantör av applikationer och lösningar inom vatten, värme, kyla och process. Med vår breda kunskap inom området hittar vi den lösning som passar dig bäst. Besök oss i monter B:13 för att se hur vi löser kundspecifika behov.Armatec AB är ett kunskapsföretag som utvecklar kundanpassade koncept för vatten, värme, kyla och process i Norden. Armatec ägs av Ernströmgruppen och är en nordisk koncern med huvudkontor i Sverige och dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Vi omsätter 1 000 MSEK i Norden och är fler än 250 anställda, varav 60 vid vårt huvudkontor i Göteborg. Armatec bildades 2003 men har mer än 70 års erfarenhet av branschen och representerar starka varumärken såsom Alfa Laval, Bernard Controls, Flowserve och LESER på den nordiska marknaden. Ernströmgruppen AB är ett privatägt, industriellt konglomerat som utvecklar och förvärvar välskötta företag inom teknikhandel och industri. Affärsmodellen bygger på att kombinera det bästa med småföretagandets entreprenörsanda och det stora företagets styrkor såsom stabilitet, struktur och erfarenhetsutbyte. I företagsgruppen ingår 31 nischbolag såsom Armatec, Armaturjonsson, Kruge Piping Systems, CM Hammar, Rimeda, REC Indovent, Polyform, BS Elcontrol, Ouman m.fl. Företagsnätverket, som 2019 för sjunde året i rad nådde all-time-high resultat, omsätter över 2,5 miljarder kronor och har över 1 000 anställda i Norden och Baltikum.


Kontakt


Berndt Öjerborn

Affärsområdeschef Entreprenad & Marknadschef

berndt.ojerborn@armatec.se

+46 31 890 100

+46 31 890 144

Fredrik Ståhl

VD Armateckoncernen

fredrik.stahl@armatec.se

+46 31 890 100

+46 31 890 210