I unikt läge längs Fagerstranden bygger företaget Adventure Golf Timrå AB upp Timrå Äventyrsgolf. En 18 håls bana bredvid havet.

  • Vi är väldigt glada över att Timrå Äventyrsgolf etablerar sig i Timrå. För oss som kommun är det viktigt att fortsätta arbeta för att göra boendemiljön för invånarna mer attraktiv. Att kunna erbjuda aktiviteter och ett rikt innehåll för fritiden är viktigt och där ser vi att äventyrsgolf är ett sätt att göra detta, ,säger Stefan Dalin (S), kommunstyrelsens ordförande   

Byggstart för projektet är i början av juni och besökare förväntas kunna utmana varandra i äventyrsgolf redan i mitten av juli.

  • Vi har valt att etablera vår verksamhet i Timrå då det saknas en äventyrsgolf här. Genom goda rekommendationer av kommunen, gott bemötande och ett fantastiskt läge är vi nu i startfasen av detta projekt, säger William Schmidt

Arbetet med att hitta mark för arrende till äventyrsgolf har gått fort och kommunens olika förvaltningar har arbetat tätt tillsammans för att möjliggöra en snabb handläggningstid.

  • Vi ser en trend i att utomhusaktiviteter ökar och att besökare gärna vill ha en fysisk aktivitet. Denna etablering är viktig för utvecklingen av området där vi ser en stor potential för våra besökare och hitta flera aktiviteter i samma område, säger Fredrik Eriksson, ansvarig för besöksnäringen Timrå kommun.

 

Kontaktinformation

William Schmidt, delägare Adventure Golf Timrå AB

Scmidtwilliam8@icloud.com, 070-3999438

Stefan Dalin (S), kommunstyrelsens ordförande

stefan.dalin@timra.se  , 073-270 95 39

Fredrik Eriksson, ansvarig besöksnäringen Timrå kommun

fredrik.eriksson@timra.se , 072-2166077Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Kontakt