Verbum kommer nu med boken Bibelberättelser för barn i Norden som innehåller 68 klassiska bibelberättelser för barn av vår tid.

Boken unikt är ett samprojekt mellan 15 nordiska författare och 15 illustratörer som fritt har fått tolka och förmedla bibelns berättelser på sitt eget sätt. Boken innehåller en mängd spännande berättelser och illustrationer som väcker upp för samtal och fantasi.

En bok som tar upp olika teman som är aktuella i barnets värld så som orättvisa, avundsjuka,att ha syskon, omsorg om varandra, förlåtelse, kärlek och så vidare. Berättelserna är skrivna,och illustrationerna framtagna, med utgångspunkt i barnens värld och deras funderingar över livet.

Boken passar för barn runt 6 år och uppåt.

Vill du titta på en film om boken? Klicka här!

Bibelberättelser för barn i Norden har kommit till genom ett samarbete mellan sex nordiska förlag:Skálholtútgáfan (Island), Lasten Keskus (Finland), Fontana Media (Finland-Sverige), IKO-forlaget (Norge), Verbum AB (Sverige) och Alfa (Danmark).

Om författarna:
Boken är samskriven av flera olika nordiska författare. För Sveriges del är alla texter skrivna av Christina Lövestam som är präst men också psalmförfattare.

Fakta om boken: 
Titel: Bibelberättelser för barn i Norden
Författare: Christina Lövestam tillsammans med fjorton andra nordiska författare.
ISBN: 978-91- 52635841
Utgivningsår: 2014 
Ca pris: 197 kr

Boken går att beställa på www.verbum.se
För mer information kontakta gärna louise.sillrén@verbum.se, 08 – 743 65 23
Ledande utgivare av teologisk litteratur och livsfrågelitteratur


Kontakt


Sofie Kalodimos

Marknadsansvarig Bok

sofie.kalodimos@verbum.se

0766 77 76 14

Åsa Svedin

Marknadsansvarig Bok, Gudstjänst & teologi, konfirmandmaterial

asa.svedin@verbum.se

070 193 82 28