Den nya fastigheten är på 23 000 m2 och uppförs med mycket goda förutsättningar.

Boxflow växer starkt vidare med en positiv utveckling och står nu i startgropen för ett nybygge med automatiserad logistiklösning. Boxflow grundades så sent som i slutet av 2018 och har redan imponerat med dess snabba tillväxt. För närvarande innehar de två lager i Halmstad och Hässleholm som har en sammanlagd lageryta på 12 000 kvm. Med nybygget beräknar deras lageryta mäta över 35 000 kvm. 

Boxflow har tecknat ett samarbetsavtal med Continental som till största delen består av supply chain för bageriverksamheten Continental. Boxflow kommer ansvara för deras färdiga produkt från deras bagerier som inbegriper både lagertransporter, lagring och distribution. Continental blir därmed  Boxflows första kund i deras nya logistikfastighet som är placerat i Östra Ljungby, utanför Helsingborg. 

“Det är fantastiskt att vi fått förtroendet från Continental, speciellt då vi endast har 1,5 år på nacken som verksamhet. Detta avtal visar därmed att vår verksamhet och våra tjänster är fullt redo för att skapa framtidens logistiklösningar åt våra kunder. Vi hoppas kunna skapa både goda synergier och mervärden för Continental genom samarbetet”, säger Oscar Andersson, VD Boxflow. 

Boxflow erbjuder sina kunder tjänster inom consulting, personaluthyrning inom både logistik och industri samt att de är verksamma inom tredjepartslogistik. Boxflow har idag drygt 100 anställda och enligt företagets egna beräkning väntas de omsätta omkring 50 miljoner i slutet av 2020. Ca 80 procent av Boxflows anställda är verksamma inom bemanning och de resterande 20 procent arbetar med tredjepartslogistik. I samband med etablering av den nya logistikfastigheten har Boxflow planlagt att ytterligare anställa 100 personer för att täcka de nya behoven. 

 

 Pressansvarig

Oscar Andersson, VD Boxflow

Tel: 0708 – 79 03 31

Mail: oscar@boxflow.nuKontakt


Frida Engström

frida.engstrom@prdirekt.se

0768669966

010 551 75 00