Även i år kommer Kalmars brunnslock att täckas med budskap till både boende och besökare. Och i år slår man ett slag för miljön.

Media hälsas välkomna till avtäckandet av årets brunnslocksbudskap.

Tid: tisdag 25 juni klockan 09.00
Plats: Jordbroporten vid Baronen i Kalmar

Medverkar gör bland annat Destination Kalmars ordförande Lasse Johansson (S) och VD Åke Andersson tillsammans med en av kommunens miljöstrateger Frida Gustafsson.

Välkomna!


Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer belägen i en region som har framtiden för sig. Vi är en av landets yngsta universitetsstäder och rankas år efter år i den absoluta Sverigetoppen när Reseguiden listar årets sommarstäder. Vill man se världen finns regionens flygplats här med flera dagliga avgångar till Stockholm och en omfattande chartertrafik. Vi har direkttåg till Malmö/Köpenhamn och Göteborg samt många avgångar också mot Stockholm. På sommaren passerar alla som ska till och från Öland vår vackra stad. 

Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 68 500 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen du också!

 


 Kontakt


Christina Bringfors-Dahlgren

Kommunikationschef

christina.bringfors-dahlgren@kalmar.se

0480-45 00 00

0480-45 00 36

072-740 82 41