Crispin Porter + Bogusky Europe är byrån bakom årets guldäggskampanj.

Under hösten har CP+B Europe tillsammans med Sveriges Kommunikationsbyråer tagit fram årets kampanj som startar direkt efter årsskiftet.

- CP+B Europe är en flerfaldigt belönad byrå och de är dessutom väldigt engagerade i Guldägget och dess historia. Det kändes som ett enkelt val att välja dem och det har varit ett jätteroligt samarbete som Maja Siösteen, ny Guldäggsgeneral, nu tar vidare, säger Digge Zetterbergh Odh, avgående Guldäggsgeneral.

- Att göra Guldäggskampanjen är ett hedersuppdrag. Och sannolikt en gruppövning i att klara av mästrande artikelkommentarer i branschmedierna. Vi är ödmjuka och taggade inför uppgiften, säger Gustav Martner, Executive Creative Director på CP+B.

Bland byråns uppdragsgivare finns SAS, Burger King, Philips, Scania och Telia. 

Bidragsinlämningen för Guldägget öppnade den 10 december och pågår till den 21 januari 2011. Guldäggen delas ut på Guldäggsgalan den 14 april på Stockholm Waterfront. 

För mer information kontakta:
Gustav Martner, Executive Creative Director CP+B, 0768-346050, gmartner@cpbeurope.com
Alexandra Moberg, Content Manager - Creative manager CP+B, 0768-340987, amoberg@cpbeurope.com
Maja Siösteen, affärsområdeschef  för event & tävlingar på Komm, 070-251 10 32, maja@komm.se.

Om Guldägget
Syftet med Guldägget är att lyfta fram Sveriges bästa kommunikation och föra svensk kommunikation framåt. Den kreativa standarden ska höjas. Det ska inspirera och ge mod till en hel bransch. Kommunikationsskapare ska vilja anstränga sig ännu mer och näringslivet ska uppleva den avgörande betydelsen av god kommunikation. Läs mer på www.guldägget.se

Om Sveriges Kommunikationsbyråer
Sveriges Kommunikationsbyråer är en branschorganisation för alla typer av konsulter inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, media och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer påwww.komm.se
Kontakt


Linda Nilsson

vd & tävlingsansvarig

linda@komm.se

Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

Julia Urbán

Produktionsledare