Nu är det klart att Svante Samuelsson och Catrin Stighammar kommer att förstärka personalstyrkan på Destination Kalmar.

Svante Samuelsson, som tidigare var klubbchef på Kalmar FF, tillträder den 1 februari som ekonomi- och administrativt ansvarig. Han kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp och ansvara för och utveckla bolagets ekonomi och administrativa funktioner.
– Det ska bli inspirerande och väldigt roligt att vara med i Destination Kalmars ambitiösa arbete med att utveckla vår stad, säger han.

Catrin Stighammar, som idag är affärschef på Forex Bank i Kalmar, tillträder den 1 april som ansvarig för relationer och försäljning. Hon kommer att fortsätta utveckla Destination Kalmars viktiga nätverk av näringslivspartners. Idag ingår 120 företag och organisationer i nätverket och deras insats är en förutsättning för att bolaget ska kunna genomföra alla de satsningar som görs.
– Kalmar växer och det är otroligt roligt att jag i denna expansiva tid får möjligheten att tillsammans med Destination Kalmars nuvarande och framtida partners arbeta för att göra staden än attraktivare för besökare, nyinflyttade och inte minst för oss som redan bor och verkar här, konstaterar Catrin.

Rekrytering pågår även av en marknadskommunikatör, som framför allt kommer att vara inriktad på idrottsturism och evenemang. Tillsättningen av denna tjänst beräknas vara klar inom ett par veckor.

Mer information:
Åke Andersson, vd, Destination Kalmar
Tel: 0480-453401, e-post: ake.andersson@kalmar.comKalmar är inte bara en populär sommarstad. Här finns även ett modernt universitet, innovativa företag, massor av spännande evenemang och en historisk stadskärna i havsnära miljö.


Kontakt


Lisa Gefvert

Pressansvarig

lisa.gefvert@kalmar.com

0480-45 34 04

Emelie Nilsson

Presskontakt, Kalmar Slott

emelie.nilsson@kalmar.com

0480-45 34 06

Jenny Roloff

Bildansvarig

jenny.roloff@kalmar.com

0480-45 34 02

Åke Andersson

VD

ake.andersson@kalmar.com

0480-45 34 01

Stefan Johnson

Turismchef

stefan.johnson@kalmar.com

0480-41 77 10

Mimmi Mannheimer

Slottschef, Kalmar Slott

mimmi.mannheimer@kalmar.com

0480-45 14 93