Under vecka 7 konstaterades 4 762 nya fall av covid-19 i Västra Götaland, vilket är 1 procent mer än föregående vecka. Västra Götalandsregionen bjuder in till en digital pressträff, i morgon onsdag 24 februari klockan 13:00.

Välkommen att digitalt ta del av den senaste informationen om hur Västra Götalandsregionen hanterar covid-19, med möjlighet att ställa frågor till våra talespersoner under en allmän frågestund.

Det också möjligt att i förväg boka in enskilda intervjuer med våra talespersoner. Intervjuer ges över telefon eller Teams efter presskonferensen.

Talespersoner som medverkar:

  • Leif Dotevall, tillförordnad smittskyddsläkare, Smittskydd Västra Götaland
  • Ann Söderström, hälso- och sjukvårdsdirektör
  • Kristine Rygge, vaccinationssamordnare

Praktisk information:

Tid: Onsdag 24 februari kl. 13:00

Pressträffen livesänds på vgregion.se/direkt.

Ställ frågor under presskonferensen

För att delta i direktsändningens allmänna frågestund, anmäl dig till presstjansten@vgregion.se.

Enskilda intervjuer

För enskilda intervjuer efter presskonferensen, anmäl dig till presstjansten@vgregion.se innan sändningen börjar. Ange dina frågeområden och vem du vill intervjua. Observera att intervjutiden anpassas baserat på efterfrågan.

Inbäddningslänk

Det går att strömma VGR:s livesändning på er egen webbplats. Kontakta presstjansten@vgregion.se för att få en inbäddningslänk.

Kontakt för frågor och anmälan:

Presstjänst VGR koncernkontor, presstjansten@vgregion.se, 010-441 41 99Västra Götalandsregionen, VGR, ska bidra till ett gott liv för människorna i Västra Götaland – det är vårt övergripande uppdrag. Det gör vi inom våra områden: hälso- och sjukvård, tillväxt och utveckling, kollektivtrafik och kultur. VGR styrs av förtroendevalda politiker. De 149 ledamöterna i regionfullmäktige väljs av invånarna i de allmänna valen. VGR har ungefär 56 000 anställda som främst arbetar inom hälso- och sjukvården men vi har också verksamhet inom kultur, utbildning och kollektivtrafik.


Kontakt


Västra Götalandsregionens presstjänst

https://www.vgregion.se/aktuellt/press/

presstjansten@vgregion.se

010-441 41 99

Björn Johansson

Pressekreterare/kommunikatör

presstjansten@vgregion.se

Anna Liljenberg

Presschef

presstjansten@vgregion.se

Anders Sandahl

Pressekreterare/kommunikatör

presstjansten@vgregion.se

Patrik Rosell

Pressekreterare/kommunikatör

presstjansten@vgregion.se