Västra Götalandsregionen, VGR, bjuder in till en digital pressträff om arbetet med att vaccinera mot covid-19 i Västra Götaland

Välkommen att digitalt ta del av den senaste informationen om vaccinationsarbetet mot covid-19, med möjlighet att ställa frågor till vaccinationssamordnaren under en allmän frågestund.

Det är också möjligt att boka in en enskild intervju efter presskonferensen.

Medverkande:

Kristine Rygge, vaccinationssamordnare VGR

Praktisk information:

Tid: onsdag 29 september kl. 10:00

Pressträffen livesänds på vgregion.se/direkt

Frågor under presskonferensen/intervjuer efteråt

För att delta i direktsändningens allmänna frågestund, anmäl dig till presstjansten@vgregion.se senast en halvtimme innan sändningen börjar.

För enskild intervju efter presskonferensen, anmäl dig till presstjansten@vgregion.se innan sändningen börjar. Ange dina frågeområden. Observera att intervjutiden anpassas baserat på efterfrågan. Intervjuer ges primärt via telefon eller Teams.

Inbäddningslänk

Det går att strömma VGR:s livesändning på er egen webbplats. Kontakta presstjansten@vgregion.se för att få en inbäddningslänk.Västra Götalandsregionen, VGR, ska bidra till ett gott liv för människorna i Västra Götaland – det är vårt övergripande uppdrag. Det gör vi inom våra områden: hälso- och sjukvård, tillväxt och utveckling, kollektivtrafik och kultur. VGR styrs av förtroendevalda politiker. De 149 ledamöterna i regionfullmäktige väljs av invånarna i de allmänna valen. VGR har ungefär 56 000 anställda som främst arbetar inom hälso- och sjukvården men vi har också verksamhet inom kultur, utbildning och kollektivtrafik.


Kontakt


Västra Götalandsregionens presstjänst

https://www.vgregion.se/aktuellt/press/

presstjansten@vgregion.se

010-441 41 99

Björn Johansson

Pressekreterare/kommunikatör

presstjansten@vgregion.se

Anna Liljenberg

Presschef

presstjansten@vgregion.se

Anders Sandahl

Pressekreterare/kommunikatör

presstjansten@vgregion.se

Thomas Schulz

Pressekreterare/kommunikatör

presstjansten@vgregion.se