Västra Götalandsregionen bjuder in till en digital pressträff om vaccination, i morgon onsdag 30 juni klockan 13:30.

Välkommen att digitalt ta del av den senaste informationen om Västra Götalandsregionens vaccinationsarbete gällande covid-19, med möjlighet att ställa frågor under en allmän frågestund. Det är också möjligt att boka in en enskild intervju efter presskonferensen.

Talespersoner som medverkar 30 juni:

  • Kristine Rygge, vaccinationssamordnare Västra Götalandsregionen

Praktisk information:

Tid: Onsdag 30 juni kl. 13:30

Pressträffen livesänds på vgregion.se/direkt.

Det går att strömma VGR:s livesändning på er egen webbplats. Kontakta presstjansten@vgregion.se för att få en inbäddningslänk. 

Frågor under presskonferensen/intervjuer efteråt

För att delta i direktsändningens allmänna frågestund, anmäl dig till presstjansten@vgregion.se senast en halvtimme innan sändningen börjar.

För enskilda intervjuer efter presskonferensen, anmäl dig till presstjansten@vgregion.se  och ange dina frågeområden. Intervjuer ges primärt via telefon eller Teams. Observera att intervjutiden anpassas baserat på efterfrågan.

Inga pressträffar under sommaren

Under sommaren gör VGR ett uppehåll med pressträffarna om covid-19. Från och med 1 juli ersätts pressträffarna av pressmeddelanden med skriftliga lägesrapporter, preliminärt på torsdagar.Västra Götalandsregionen, VGR, ska bidra till ett gott liv för människorna i Västra Götaland – det är vårt övergripande uppdrag. Det gör vi inom våra områden: hälso- och sjukvård, tillväxt och utveckling, kollektivtrafik och kultur. VGR styrs av förtroendevalda politiker. De 149 ledamöterna i regionfullmäktige väljs av invånarna i de allmänna valen. VGR har ungefär 56 000 anställda som främst arbetar inom hälso- och sjukvården men vi har också verksamhet inom kultur, utbildning och kollektivtrafik.


Kontakt


Västra Götalandsregionens presstjänst

https://www.vgregion.se/aktuellt/press/

presstjansten@vgregion.se

010-441 41 99

Björn Johansson

Pressekreterare/kommunikatör

presstjansten@vgregion.se

Anna Liljenberg

Presschef

presstjansten@vgregion.se

Anders Sandahl

Pressekreterare/kommunikatör

presstjansten@vgregion.se

Patrik Rosell

Pressekreterare/kommunikatör

presstjansten@vgregion.se