Diös är årets vinnare av Fastigopriset. Fotograf/Källa: Fastigo

Årets vinnare av Fastigopriset är fastighetsbolaget Diös. Företaget vinner utmärkelsen för sin satsning på att kompetensutveckla och certifiera hela driftsorganisationen till fastighetstekniker.

Motiveringen lyder: ”För företagets medvetna satsning på att höja kunskapsnivån genom att certifiera hela driftsorganisationen till fastighetstekniker. En viktig förutsättning för ett hållbart arbetsliv är att kompetensnivån är hållbar över tid. Årets vinnare av Fastigopriset är Diös Fastigheter AB.

- Vi är väldigt stolta över att få ta emot Fastigopriset för våra satsningar på kompetensutveckling av våra medarbetare. Som pionjär i branschen, både genom Diös Academy och certifieringen av vår driftsorganisation, stärker vi också vår position inom stadsutveckling. Engagerade och kompetenta medarbetare är våra bästa ambassadörer som bidrar till bättre relationer och fler affärer, säger Knut Rost, VD på Diös, som tog emot priset i samband med Fastigos stämma som gick av stapeln under tisdagen.

Årets tema är hållbart arbetsliv och syftar till att lyfta fram viktiga initiativ och satsningar som främjar en långsiktigt hållbar arbetsplats med en god arbetsmiljö, låg sjukfrånvaro och en hög trivsel. Faktorer som skapar förutsättningar för att fler ska vilja och kunna jobba kvar på en arbetsplats.

- Det känns helt rätt att Diös är årets vinnare av Fastigopriset. Många företag inom fastighetsbranschen gör många goda insatser för att främja ett hållbart arbetsliv med deras satning på kompetensutveckling är unik, säger Mona Finnström, VD på Fastigo.

Fastigopriset delas i år ut för nionde gången. Syftet är att synliggöra fastighetsbranschen som en attraktiv bransch att arbeta i och att premiera de bästa arbetsgivarna.

Kontakt
Knut Rost, VD, Diös, Telefon: 010-470 95 01, knut.rost@dios.se
​Mona Finnström, VD, Fastigo, Telefon: 070-676 69 22, mona.finnstrom@fastigo.se 


Fastigo är fastighetsbranschens ledande arbetsgivarorganisation. Vi organiserar cirka 1 100 medlemmar med över 22 000 anställda över hela Sverige. Fastigo erbjuder bland annat skräddarsydda avtal, rådgivning och lönestatistik för branschen.


Besök gärna vårt pressrum, http://www.pressmachine.se/pressroom/view/fastigo-ab


Kontakt


Mona Finnström

VD

mona.finnstrom@fastigo.se

0706766922