Förra årets succé upprepas. Fredagen den 26 oktober och Lördag 27 oktober kl.19.00 bjuder Kalmar kulturskolas grupper i drill och nycirkus in till en magisk Eld & Ljusshow med Harry Potter tema.

Det är fjärde året Kalmar kulturskola gör en stor Eld och Ljusshow som är en produktion mellan kulturskolans drill- och nycirkuselever. Detta är ett evenemang som blivit en tradition under Ljus på Kultur och som har växt och utvecklats för varje år. Vi uppskattar publikantalet från förra året till ca 1000 personer. Då det blev ett så uppskattat tema förra året valde vi att köra på samma spår även i år men med många nya spännande nyheter.

Föreställningen spelas på Tullslätten (utanför stadsbiblioteket) av ett 70-tal elever från Kalmar Kulturskola. Eld och Ljusshowen är ett av de större evenemangen av årets upplaga av Ljus på Kultur som pågår mellan den 26 oktober till den 4 november.

Datum: 26 och 27 oktober
Tid: 19.00
Plats: Tullslätten (utanför Stadsbiblioteket i Kalmar)

För mer information kontakta:
Sara Wahlberg, drillinstruktör Kalmar Kulturskola, 0707969160


Kalmar är en av Sveriges mest historiskt intressanta städer belägen i en region som har framtiden för sig. Vi är en av landets yngsta universitetsstäder och rankas år efter år i den absoluta Sverigetoppen när Reseguiden listar årets sommarstäder. Vill man se världen finns regionens flygplats här med flera dagliga avgångar till Stockholm och en omfattande chartertrafik. Vi har direkttåg till Malmö/Köpenhamn och Göteborg samt många avgångar också mot Stockholm. På sommaren passerar alla som ska till och från Öland vår vackra stad. 

Med havet integrerat i staden, stora spännande byggprojekt, stränder mitt i centrum, flera stora idrottsevenemang och en fantastisk landsbygd vill över 90 procent av kommunens 68 500 invånare rekommendera vänner och bekanta att flytta hit. Välkommen du också!

 


 
Kontakt


Christina Bringfors-Dahlgren

Kommunikationschef

christina.bringfors-dahlgren@kalmar.se

0480-45 00 00

0480-45 00 36

072-740 82 41