Imorgon fredag 27/11 kl. 10:00-12:00 sänds finalen av Ät!Stockholm – en ny tävling för nya, hållbara och innovativa livsmedelsprodukter baserade på svenska råvaror. Tävlingen arrangeras av Södertälje kommun och Region Stockholm i samarbete med Projekt MatLust och Länsstyrelsen Stockholm.
Ät!Stockholm syftar till att lyfta fram och ge nya, innovativa livsmedelsprodukter en språngbräda ut på marknaden med fokus på svenska råvaror, innovationskraft och hållbarhet. Finalen på Södertälje Science Park sänds 27/11 via YouTube, klicka här för att komma till sändningen. Priserna delas ut av Gustav Hemming, Tillväxt-, Samhällsplanerings- och Skärgårdsregionråd, Region Stockholm samt Sven-Erik Österberg, landshövding i Stockholms län. Tävlingens konferencier är matkreatören och tv-kocken Lisa Lemke – och Stefan Eriksson (bl.a. råvaruansvarig för Årets Kock) är kulinarisk profil.
Tävlingen vänder sig till förädlare, råvaruproducenter och matlagare i Stockholms län.
Tävlande lag:
Alla tävlingsbidrag bedöms av välrenommerade experter:
Vi förmedlar gärna kontaktuppgifter till de tävlande och andra nyckelpersoner i Ät!Stockholm 2020.
Mer information om Ät!Stockholm finns på www.ätstockholm.se.
Vid frågor, kontakta:
Eva Helén
Tävlingsledare, Ät!Stockholm
Tel: 08-52303757
E-post: eva.helen@sodertalje.se
Ida de Oquiñena
Kommunikation, Ät!Stockholm
Tel: 08-52306442
E-post: ida.de-oquinena@sodertalje.se
Ät!Stockholm är en matinnovationstävling med syfte att uppmärksamma nya, hållbara och innovativa livsmedelsprodukter baserade på svenska råvaror. Målgrupp för tävlingen är små och medelstora livsmedelsföretag som är förädlare, råvaruproducenter eller matlagare. Tävlingen arrangeras av Södertälje kommun och Region Stockholm i samarbete med Projekt MatLust och Länsstyrelsen i Stockholm.
Webb: www.ätstockholm.se. Facebook: https://www.facebook.com/atstockholmtavlingen/.
Instagram: https://www.instagram.com/at_stockholm/.
Kommunikation
ida.de-oquinena@sodertalje.se
08-52306442
0720831161
Kommunikation
daniel.dworetsky@sodertalje.se
08-5230 4805
076-648 22 36