Stefan och Tony med bakgrund "From Timrå With Love" Fotograf/Källa: Linda Niia

Sedan 2003 har Timrå kommun arbetat med målet att ha Norrlands bästa företagsklimat genom strategin att i Timrå går företagen före. Det här är vi stolta över och måna om att fortsätta stärka. För oss är dialogen med företagare otroligt viktig och i brist på fysiska möten fortsätter vi att träffa företagen digitalt.

- Våra företag och företagare går igenom en oerhörd tuff tid just nu, och har gjort så i nästan ett år. Det är både självklart och viktigt för oss att få träffa så många som möjligt av dem för att lyssna och samtidigt få veta vad de tycker om kommunens insatser för att stötta dem i denna situation, säger Stefan Dalin (S) kommunstyrelsens ordförande Timrå kommun.

Det här gör vi genom att bjuda in företag till en digital kopp kaffe för att prata om hur året med Corona påverkat dem. Vi vill utvärdera våra insatser, både det vi gör nu, har gjort och kan göra framåt. De som medverkar på de digitala mötena är Stefan Dalin (S) kommunstyrelsens ordförande, Timrå Kommun, Tony Andersson (M) oppositionsråd Timrå Kommun samt personal från Näringslivskontoret.

- Med en pandemi som startade i mars 2020 och fortfarande håller i, så har den lett fram till en snabbare digitalisering gällande mötesplatser. Där var vi i kommunen snabbt på bollen och startade upp fredagsfika digitalt med fokus på att upprätthålla kontakt med vårt näringsliv. Nu växlar vi upp dialogen med företagen genom detta initiativ, säger Tony Andersson (M) oppositionsråd Timrå Kommun.
 

För mer information kontakta:

Stefan Dalin (S), kommunstyrelsens ordförande Timrå kommun,
tfn: 073-270 95 39

Tony Andersson (M) oppositionsråd Timrå Kommun
tfn: 070-1903663

Christian Söderberg, Näringslivschef, Timrå kommun
tfn: 060-163401
 Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Kontakt