Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation, Fastigo, har rekryterat Lisa Strandberg som ny förhandlare och rådgivare.

– Vi är glada att ha rekryterat Lisa Strandberg som är en mycket kompetent förhandlare och brinner för att ge god service till medlemmarna, säger Mona Finnström, vd för Fastigo.

Lisa Strandberg är jurist och kommer att arbeta som förhandlare och rådgivare. Hon kommer närmast från SLA (Skogs- och Lantarbetsgivarna) där hon har jobbat som förhandlare sedan 2011. På Fastigo kommer Lisa Strandberg framförallt att vara ansvarig för företagen i Västra Götalandsregionen.

– Jag är glad över jobbet på Fastigo. Det är en organisation som på många olika sätt stöttar medlemsföretagen i arbetet att vara attraktiva arbetsgivare så att de kan fortsätta bygga och förvalta fastigheter i vårt samhälle, säger Lisa Strandberg.Fastigo är fastighetsbranschens ledande arbetsgivarorganisation. Vi tecknar heltäckande kollektivavtal och har lönestatistik för fastighetsbranschen. Fler än 1 100 företag i fastighetsbranschen har valt att ansluta sig till Fastigo för att få råd och stöd i personalfrågor och i ledarskapet.


Kontakt


Mona Finnström

VD

mona.finnstrom@fastigo.se

0706766922