Hannes Kataja, kommunikationschef Fotograf/Källa: attendo

Fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation, Fastigo, har rekryterat Hannes Kataja som ny kommunikationschef. Hannes arbetar i dagsläget som presschef på vård- och omsorgsföretaget Attendo och kommer att börja sin tjänst på Fastigo den 1 april, där han även kommer att ta plats i ledningsgruppen.

– Vi är oerhört glada över att vi har kunnat rekrytera Hannes Kataja till rollen som kommunikationschef på Fastigo. Med sin breda kompetens inom samhällskommunikation och erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler tror vi att Hannes kommer att tillföra mycket till Fastigo, säger Mona Finnström, vd för Fastigo.

Hannes Kataja är 34 år. Han kommer närmast från en tjänst som presschef på vård- och omsorgsföretaget Attendo. På samma företag har han även arbetat som kommunikationsansvarig och hade då ansvar för Attendos sociala medier. Dessförinnan har Hannes bland annat arbetat politiskt inom Moderaterna och som PR-konsult på Care of Haus.

Hannes Kataja återfinns på plats 31 på listan över framtidens makthavare (#ungmakt) som presenterades av Makthavare.se strax före jul. Vid sidan av sitt arbete är Hannes väldigt engagerad i HBTQ-frågor och sitter som ledamot i Öppna Moderaters nationella förbundsstyrelse.

– Jag ser fram emot att börja på fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation Fastigo. Det är en organisation som driver viktiga frågor inom fastighetsbranschen, men också samhället i övrigt. Det känns väldigt spännande att få arbeta med områden som kompetensförsörjning, mångfald och integration, jämställdhet och arbetsmiljö, säger Hannes Kataja.

För mer information kontakta

Mona Finnström, vd Fastigo, tfn 070 676 69 22

Hannes Kataja, tillträdande kommunikationschef Fastigo, tfn 072-534 95 43Fastigo är fastighetsbranschens ledande arbetsgivarorganisation. Vi tecknar heltäckande kollektivavtal och har lönestatistik för fastighetsbranschen. Fler än 1 100 företag i fastighetsbranschen har valt att ansluta sig till Fastigo för att få råd och stöd i personalfrågor och i ledarskapet.


Kontakt


Mona Finnström

VD

mona.finnstrom@fastigo.se

0706766922