Fotograf/Källa: Annica Westerlund, Liliann Hellberg, Urban Rundbolm

Visa upp ditt Timrå! För andra året i rad genomför Timrå kommun sommarutställning och vykortstävling. Nu går Timrå kommun ut med en förfrågan till allmänheten att delta i kommunens sommarutställning på Timrå Bibliotek samt delta i vykortstävlingen där vinnare uppmärksammas i samband med nationaldagsfirande på Vivstavarv.

Det handlar om att skicka in sina absolut finaste Timrå-bilder till kommunens jurygrupp och på det sättet tävla om en plats att medverka i tävlingarna.

Den här aktiviteten går under vårt varumärkesarbete From Timrå with love som handlar om att stärka bilden av Timrå, säger kommunens kommunikations- och marknadsansvarig, Marie Zetterlund och fortsätter:

Alla kan vara med, det finns inga rätt eller fel men bilden ska vara högupplöst för att klara tryckkvalitet. Därefter kommer en jury besluta om vilka bilder som ska ingå i utställningen.

Tävlingstid, jurygrupp och vernissage

Från och med den 20 mars till och med den 20 april kan man skicka in sina bilder. Därefter samlas en jury bestående av politiker, tjänstemän och en yrkesfotograf som tillsammans väljer ut  bilder till sommarutställningen och vykortstävlingen. 

Den 6 juni presenteras vinnarna i vykortstävlingen och den 12 juni är det vernissage för sommarutställningen på Timrå Bibliotek.Själva priset är just att man får sin bild representerad i utställningen eller att det blir ett vykort. 

Tävlingsregler

Fotografens namn och adress, e-post och telefonnummer ska anges i den  e-post som ditt tävlingsbidrag skickas med.

Filen får inte vara större än 10 MB, men den bör vara större än 5 MB och hålla för tryck.

Man måste vara upphovsman till bilden och äga rättigheterna till den.

Lättare redigering tillåts av hela bilden, som justering av skärpa, färgmättnad, beskärning/rotering, kontrast och eventuell konvertering till svartvitt.

Det är inte tillåtet med vattenmärken eller namn på bilden.

 Bilden får inte innehålla politiska eller religiösa budskap eller uppmana till lagbrott.

Måtten på bilden ska vara stående eller liggande och klara en bildstorlek på 40x50 cm.

Genom att skicka in sina bilder ger man tillåtelse att den används och trycks till utställningen, publiceras på Timrå kommuns webbplats och i sociala medier.

Skicka ditt bidrag till e-post: fromtimrawithlove@timra.se

Mer information, kontakta Marie Zetterlund, kommunikations- och marknadsansvarig, Timrå kommun, tfn: 060-16 34 22,  e-post: marie.zetterlund@timra.se


Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Besök gärna på hemsida, http://www.timra.se

För mer information, besök gärna vårt pressrum, http://www.pressmachine.se/pressroom/view/timra-kommunKontakt