Gallerian anlitar bloggaren och poddaren Josefin Dahlberg för att stärka kommunikationen och utveckla bildspråket i Gallerians sociala kanaler. Josefin ska hjälpa Gallerian med att ta fram nytt och relevant innehåll för att inspirera fler att besöka hjärtat av Stockholm. 

Josefin Dahlberg är en välkänd och inspirerande stockholmsprofil inom mode- och livsstil med etablerade och populära plattformar i form av blogg, Instagram och inte minst den omtyckta podden ”Josefin & Vanja”.

– Det ska bli otroligt kul att hjälpa Gallerian med att skapa innehåll och form till deras sociala kanaler. Jag ser fram emot att kunna bidra med min egna touch och lyfta fram allt inspirerande och härligt som finns i Gallerian, säger Josefin Dahlberg.

Samarbetet innebär att Josefin ska ta fram innehåll till Gallerians sociala kanaler för att lyfta det befintliga utbudet inom segmentet mode och livsstil. Satsningen är en del av att visa upp Gallerians löpande utveckling och förändring i samband med den stora ombyggnationen.

– Vi har jobbat med Josefin tidigare i samband med Mood Stockholm, och det har varit väldigt givande. Det känns därför roligt att utöka relationen och ta fortsatt del av Josefins kreativitet för Gallerians räkning, säger Cecilia Österholm, Ansvarig kommunikation och marknad, affärsområde Stockholm City.     

Från mars till juni kommer 27-åriga Josefin att samarbeta med Gallerian.

 

För ytterligare frågor vänligen kontakta:

Cecilia Österholm, AMF Fastigheter
E-post: cecilia.osterholm@amffastigheter.se
Tel: +46 72-579 75 41

 

 

 

Gallerian invigdes den 8 oktober 1976 och var Stockholm citys allra första galleria. Affärsidén var enkel. Butiksutbudet skulle inte vara för exklusivt utan erbjuda något för alla. Det var också efter Gallerians intåg som ”galleria” blev ett allmänt uttryck för inglasade köpcentrum. Idag besöker cirka 50 000 personer Gallerian dagligen. Gallerian ägs och förvaltas av AMF Fastigheter, ett av Sveriges största fastighetsbolag.


Bifogade filer

 Josefin 1

 Release
Kontakt


Tina Landelius

Presskontakt

tina.landelius@amffastigheter.se

0722 - 35 32 69

Cecilia Åkesson

Centrumchef

cecilia.akesson@amffastigheter.se

0768-94 45 57

Sandra Vannequé

Marknadsansvarig

sandra.vanneque@amffastigheter.se

070 - 270 76 42

Pressjour (utanför ordinarie arbetstid)

press@amffastigheter.se

0738-36 34 50