Ida Larsson på Larssons Louge får priset Årets företagare på Gnesta näringslivsgala 2 februari 2019.

Den 2 februari 2019 var det dags för Gnestas stora, årliga näringslivsgala på Södertuna slott. Här deltog 90 företagare och tre priser delades ut i olika kategorier under kvällen. Årets företagare, årets profil och årets nyföretagare.

Pristagarna i de olika kategorierna är:

Årets företagare som delades ut av Företagarna Trosa Gnesta tillsammans med Gnesta kommun är: Ida Larsson på Larssons Louge:

Motivering:

Årets företagare har tagit sin dröm och vision hela vägen. Med sin raka och ärliga stil har företagaren visat att både väntade och oväntade kombinationer i utbudet skapar nöjda och köptrogna kunder.

Årets företagare visar också framgångsrikt att det är möjligt att driva sin ägarledda verksamhet och samtidigt vara engagerad för andras bästa i det lokala näringslivet.

Årets profil som Gnesta handel delade ut gick till Marie Rosander som driver butiken Önskebrunnen i centrala Gnesta med följande motivering:

 

Årets profil är en företagare som inte bara har gjort stort intryck bland Gnestas kunder, utan även i vårt näringsliv och föreningsliv. Med positiv anda, alltid med en hjälpsam hand, har hon satt en norm för hur personlig och trevlig en butik kan vara. Hon är dessutom en av de som lagt grunden för det Gnesta Handel vi ser idag och det samarbete vi har inom föreningen.

Årets nyföretagare delades ut av Nyföretagarcentrums styrelseledamot Anna Sandklef till Ulla Ceder på Lindsbacka keramik. Motiveringen lyder:

Årets Nyföretagare har lyckats nå stark utveckling genom att förvandla en hobby till en efterfrågad produkt. Verksamheten ger många en stark upplevelse. Skal, KIS och Konstrundan är tydliga och uppskattade resultat.Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland drygt en halvtimme från Stockholms centralstation och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet.


Kontakt


Anna Sandklef

Verksamhetschef Kommunikation och samverkan

anna.sandklef@gnesta.se

0158 275 263

070-657 01 18