Imorgon kväll offentliggörs de nominerade bidragen samtidigt på 10 platser runt om i landet. Tillsammans med värdbyråer har nomineringsvernissagen blivit en nationell publikhändelse. Över 1200 gäster är i dag anmälda och fortfarande finns ett fåtal platser kvar.

- Arbetet med att göra Guldägget till hela Sveriges kommunikationstävling bär frukt. Efter förra årets lyckade vernissager vill vi i år lägga in en extra växel och ge fler av våra medlemmar möjlighet att stå värdar och fler kommunikationsköpare ute i landet möjlighet att nås och få ses för att samtala om kreativitet. Det stora intresset för vernissagerna är glädjande, säger Jessica Bjurström, vd på Komm.

Syftet med vernissagen är att visa upp de bästa kreativa kommunikationslösningarna som gjordes 2012 och på så sätt inspirera alla som jobbar och är intresserade av kommunikation.

Komm:s medlemsbyråer som arrangerar vernissagen runt om i landet:  

- Östersund, värd Syre
- Malmö, värd Lite Attention
- Visby, värd HILL
- Göteborg, värd Cordovan
- Uppsala, värd Matador
- Jönköping, värd Kompago
- Linköping, värd Markus Reklambyrå
- Luleå, värd Vinter
- Karlskrona, värd Mustasch Reklambyrå
- Stockholm, värd Sveriges Kommunikationsbyråer

För mer information om respektive vernissage besök guldägget.se.
Guldäggen delas ut den 25 april på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Om Guldägget
Syftet med Guldägget är att lyfta fram Sveriges bästa kommunikation och föra svensk kommunikation framåt. Den kreativa standarden ska höjas. Det ska inspirera och ge mod till en hel bransch. Kommunikationsskapare ska vilja anstränga sig ännu mer och näringslivet ska uppleva den avgörande betydelsen av god kommunikation. Läs mer på www.guldägget.se

Om Sveriges Kommunikationsbyråer
Sveriges Kommunikationsbyråer är en branschorganisation för alla typer av konsulter inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, mobil, media och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer på www.komm.se
Kontakt


Linda Nilsson

vd & tävlingsansvarig

linda@komm.se

Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

Julia Urbán

Produktionsledare