Trots den rådande pandemin väljer Företagarna Timrå och Timrå kommun att hylla företagarna i Timrå.

- I år kommer vi dela ut två priser – Årets företagare och Årets unga företagare.
Vi har valt att dela ut priser, även om vi inte kan genomföra någon gala, för att i tider som dessa är det viktigt att manifestera företagandet i Timrå kommun och lyfta goda exempel, säger Ulrika Jason, vice ordförande Företagarna Timrå

- Det är viktigt att vi lyfter dessa goda exempel och hittar tillfällen för att hylla företagsamheten i kommunen, säger Christina Eriksson, projektledare Guldstegen.

Prisutdelningen kommer att ske i samband med återinvigningen av Y:et den 3 september.

- Vi har väldigt många duktiga företagare i Timrå som, trots pandemin, utvecklar sina företag framåt. Nu har vi möjlighet att hylla våra företagare och utnämna Årets Företagare och Årets unga företagare i samband med att vi officiellt återinviger Y:et, säger Stefan Dalin (s), kommunstyrelsens ordförande.

Nominera på webben
Från och med 1 april och fram till 30 april kan allmänheten gå in på www.guldstegen.nu  och nominera sin favorit i respektive kategori.

Samverkan för ett starkt näringsliv
Guldstegen är ett samarbete mellan Timrå kommun och Företagarna Timrå i syfte att lyfta fram och fira Timrås näringsliv.

Mer information:

Ulrika Jason, vice ordförande Företagarna Timrå
ulrika.jasonmontage@telia.com, 070-229 88 91

Christina Eriksson, projektledare Guldstegen
christina.eriksson@timra.se,  070-558 96 09

Stefan Dalin (s), kommunstyrelsens ordförande
stefan.dalin@timra.se, 073-270 95 39Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Kontakt