Nu beslutar Företagarna Timrå och Timrå kommuns näringslivskontor, med anledning av det rådande läget med Covid-19, att pausa nomineringarna tillsvidare och flytta Guldstegen till hösten.

- Det är naturligtvis otroligt tråkigt att behöva flytta galan men med tanke på rådande omständigheter så måste vi göra allt vi kan för att minska smittspridningne och värna om varandras hälsa, säger Camilla Abrhamsson

Preliminärt datum för ny gala är torsdag den 19 november, vecka 47 i samband med Näringslivsveckan, om det då finns förutsättningar för att genomföra galan.

-  Vi har noga följt utvecklingen av pandemin och har i dialog med våra prisvärd beslutat att flytta galan, säger näringslivschef Christian Söderberg.

Samverkan för ett starkt näringsliv

Guldstegen är ett företagsarrangemang där Företagarna Timrå i samverkan med Timrå kommun premierar företagandet, rullar ut den röda mattan för kommunens näringsliv och öppnar dörren för möten och nya nätverk. Företagarna Timrås vision är att alla företag i kommunen ska känna till varandra med syfte att öka samverkan mellan företagen och därmed generera mer affärer.

- Företagarna Timrå vill genom Guldstegekvällen, med tillhörande prisutdelning, manifestera företagandet i Timrå kommun och lyfta goda exempel, avslutar Camilla Abrahamsson, 

Guldstegen vänder sig till alla näringar i alla branscher, stor som liten med verksamhet eller säte i Timrå kommun.

Mer information:

Camilla Abrahamsson – ordförande Företagarna i Timrå

camilla.abrahamsson@premicare.se 072-859 60 98

 

Christian Söderberg – Näringslivschef Timrå Kommun

christian.soderberg@timra.se 070-235 51 51 Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Kontakt