Kl 10-12, 29 september på Kalmar Science Parks Incubator, finns Roger Gunnarsson från Energikontor Sydost på plats i Hållbarhetsrummet för att svara på frågor om hållbart företagande.

mmet för att svara på frågor om hållbart företagande.

Hållbart företagande handlar om att ha ett långsiktigt perspektiv på sin verksamhet, att spara på egna resurser och att bidra till en positiv utveckling, både för människor och för miljö. Ett strategiskt hållbarhetsarbete bidrar dessutom till ett starkare varumärke, vilket är bra för affärerna. I ett nytt samarbete med Energikontor Sydost har Kalmar Science Park valt att öppna Hållbarhetsrummet, där företagare kan få råd och vägledning i hur man går tillväga för att utveckla sitt hållbarhetsarbete.

Torsdag 29 september, kl 10-12, kommer Roger Gunnarsson från Energikontor Sydost att finnas på plats för att svara på frågor och ge information om hållbart företagande.

”Gällande energieffektivisering så kostar det idag pengar att inte göra någonting alls. Att sitta still i båten är ingen bra lösning på sikt!” säger Roger Gunnarsson, projektledare på Energikontor Sydost.

Energikontor Sydost arbetar aktivt med att ge stöd och råd om energieffektivisering för små och medelstora företag via olika nätverk och projekt.

Välkommen att ställa dina frågor! Ingen föranmälan krävs.

Datum: 29 september

Tid: 10-12

Plats: Kalmar Science Parks Incubator, Bredbandet 1, Varvsholmen, Kalmar

För mer information, kontakta

Roger Gunnarsson

070-620 83 05, roger.gunnarsson@energikontorsydost.se
Energikontor Sydost arbetar med förnybar energi och energieffektivisering för en minskad klimatpåverkan och hållbar regional utveckling. Arbetet utförs i nära samverkan med privata och offentliga aktörer i sydöstra Sverige, samt myndigheter och europeiska partners.


Kontakt


Johanna Wallin

Kommunikatör

johanna.wallin@energikontorsydost.se

0709-21 60 56