Saatchi & Saatchis vd Hans Sydow ersätter Clas Collin in årets Guldäggsjury.

På grund av en ridolycka har Clas Collin meddelat Sveriges Kommunikationsbyråer att han måste avstå arbetet i årets Guldäggsjury. Clas ersättare i kategorierna Integrerat, Titan, PR och Event är Hans Sydow, vd på Saatchi & Saatchi.  

- Självklart tycker vi att det är supertråkigt att Clas Collin inte längre kan delta i årets Guldäggsjury, men vi är samtidigt lättade att han under omständigheterna mår bra. Hans Sydow kändes som den klockrena ersättaren för Clas och vi är väldigt glada att ha honom ombord inför juryarbetet, säger Maja Siösteen, Guldäggsgeneral.  

Hans Sydow har tidigare suttit i jurys för Cannes Lions (2002), 100 Watt (2003), Gyllene Hjulet (2008 och 2009), Retail Awards (2009 – 2011), och Guldägget (för länge sedan).

- Att sitta i bra jurys är bland det mest utvecklande man kan göra, säger Hans Sydow.
Han fortsätter:
- Många timmar blir det, men man får en kick av att se bra jobb och höra hur andra i juryn tänker. Jag tvekade inte många sekunder när jag fick frågan, avslutar Hans Sydow. 

Hans Sydow är VD för Saatchi & Saatchi Sverige sedan 2004.

 

Kontaktinformation: 
Maja Siösteen, Affärsområdeschef Event & Tävlingar, maja@komm.se 070-215 10 32
Hans Sydow, vd Saatchi & Saatchi, hs@saatchi.se, 070-566 06 60 

Om Guldägget
Syftet med Guldägget är att lyfta fram Sveriges bästa kommunikation och föra svensk kommunikation framåt. Den kreativa standarden ska höjas. Det ska inspirera och ge mod till en hel bransch. Kommunikationsskapare ska vilja anstränga sig ännu mer och näringslivet ska uppleva den avgörande betydelsen av god kommunikation. Läs mer på www.guldägget.se

Om Sveriges Kommunikationsbyråer
Sveriges Kommunikationsbyråer är en branschorganisation för alla typer av konsulter inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, media och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer påwww.komm.se
Kontakt


Linda Nilsson

vd & tävlingsansvarig

linda@komm.se

Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

Julia Urbán

Produktionsledare