Poster till Pangea festivalen 2019

Även i år anordnar aktivitetshuset Pangea en välgörenhetsfestival till förmån för barn, den 24 maj. Precis som ifjol satsar man på Barncancerfonden.

Programmet är stjärnspäckat med namn som Madi Banja, Kikko och Reich. Madi har tidigare nominerats till två P3 Guld-utmärkelser och en Grammis.

– Jättekul att få Madi till oss och tillsammans med de andra artisterna blir det en bra mix av olika musikstilar, säger Tommie Nordlund, festivalgeneral.

Välgörenhetsfestivalen lyfter

Festivalen syftar till att främja timråungdomarnas intresse för musik och kultur, men också till att lyfta Pangea och Tallnäs som plats.

– Vi erbjuder en bredd av kultur med både musik och andra aktiviteter. För den yngre publiken kommer clownen Daff-Daff och för de lite äldre kommer Shakeitrails hit med en skateboardramp, säger Tommie..

Festivalen äger rum den 24 maj och är ett drogfritt arrangemang. Entréavgiften är 10 kronor och går oavkortat till Barncancerfonden.

– Entrén är låg för att alla ska kunna delta. Alla pengar vi får in går till Barncancerfonden. Det känns bra att bidra till den verksamheten, avslutar Tommie Nordlund, festivalgeneral för Festival Pangea.

Programmet presenteras i sin helhet på Pangeas facebooksida.

Mer information:
Tommie Nordlund, festivalgeneral, tfn: 070-190 34 38Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen.


Kontakt