KATEGORI FILM, RADIO OCH INTEGRERATJacob Nelson, copywriter Forsman & Bodenfors- Det har aldrig varit lika lätt att välja bort reklam som nu. Kraven på oss som sysslar med kommunikation är därför större än någonsin. Är vi inte tillräckligt engagerande, blir vi snabbt bortvalda, säger Jacob Nelson. KATEGORI HANTVERKPia Dueholm, executive producer INGO- Jag ser verkligen fram emot alla diskussioner med kollegorna i branschen; diskussionerna hjälper oss att ständigt utmana och utveckla bättre kommunikation, säger Pia Dueholm. KATEGORI DESIGN

KATEGORI FILM, RADIO OCH INTEGRERATJacob Nelson, copywriter Forsman & Bodenfors
- Det har aldrig varit lika lätt att välja bort reklam som nu. Kraven på oss som sysslar med kommunikation är därför större än någonsin. Är vi inte tillräckligt engagerande, blir vi snabbt bortvalda, säger Jacob Nelson.


KATEGORI HANTVERK

Pia Dueholm, executive producer INGO
- Jag ser verkligen fram emot alla diskussioner med kollegorna i branschen; diskussionerna hjälper oss att ständigt utmana och utveckla bättre kommunikation, säger Pia Dueholm.


KATEGORI DESIGN

Marie Wollbeck, creative director BAS
- Designkategorin i Guldägget är väldigt bred och innehåller flera designområden. Ser fram emot att diskutera och premiera nytänkande, relevant design. Design som gör skillnad i människors vardag, som bygger varumärken och är bra investering för våra kunder. Design är ett viktigt kommersiellt och kommunikativt verktyg, helt enkelt en smart långsiktig investering. Jag hoppas att få se en massa kreativa bidrag där modiga team av kunder och kreatörer vågat utmana och ta det där extra steget, säger Marie Wollbeck.

KATEGORI TIDNINGSANNONSERING, UTOMHUS, ALTERNATIVA MEDIA

Fredrik Simonsson, art director DDB Stockholm
- Detta är ju oerhört svåra kategorier att vinna. Dom har funnits länge, många grepp är tagna och många priser är utdelade. Jag gratulerar vinnarna redan nu till ett otroligt bra jobb. Grattis! Det kommer bli kul och svårt att hitta, säger Fredrik Simonsson.


KATEGORI DIGITALT, MOBILT OCH DIREKT

Kalle Widgren, creative director TBWA Stockholm
- Jag ser fram emot att se massor av bra jobb i alla tre kategorierna. Men mobilt känns ju onekligen som en väldigt intressant kategori när det finns undersökningar som påstår att många 16-åringar hellre skulle bli av med en kroppsdel än sin smartphone och när de allra flesta nuförtiden kollar på en annan skärm samtidigt som dom tittar på TV.  Med de möjligheter som finns i olika mobila enheter finns ju också alla chanser både att göra saker som verkligen är användbara för människor och att gå alldeles för långt när det gäller att till exempel personifiera och specialanpassa lösningar för just dig, säger Kalle Widgren.

Inlämningen är öppen till och med onsdag den 28 januari kl. 15. För att tävla eller läsa mer om Guldägget gå till www.guldagget.se.

Kontaktinformation:
Maja Siösteen, Projektledare Guldägget, 070 215 10 32, maja@komm.se

Om Guldägget
Syftet med Guldägget är att lyfta fram Sveriges bästa kommunikation och föra svensk kommunikation framåt. Den kreativa standarden ska höjas. Det ska inspirera och ge mod till en hel bransch. Kommunikationsskapare ska vilja anstränga sig ännu mer och näringslivet ska uppleva den avgörande betydelsen av god kommunikation. Läs mer på www.guldägget.se

Om Sveriges Kommunikationsbyråer
Sveriges Kommunikationsbyråer är en branschorganisation för alla typer av konsulter inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, mobil, media och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer på www.komm.se
Kontakt


Linda Nilsson

vd & tävlingsansvarig

linda@komm.se

Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

Julia Urbán

Produktionsledare