Fotograf/Källa: Hartmann

Hartmann kommer att leverera handdesinfektion och vara officiell leverantör av hygienprodukter under världscupavslutningen i Östersund den 19–21 mars. Ett partnerskap som är helt avgörande för att evenemanget kan genomföras, och därför något vi på Svenska skidskytteförbundet är väldigt stolta över att presentera.

För att kunna arrangera ett smittsäkert evenemang under världscupavslutning i Östersund är tillgången till hygienartiklar så som handdesinfektionsmedel oerhört viktigt. Tack vare att Hartmann går in som officiell leverantör av just hygienartiklar under världscupen kan vi nu erbjuda en betydligt mer säker och trygg avslutning för alla funktionärer och aktiva på plats. 

Hartmann är sedan tidigare en partner till Svenska skidskytteförbundet, och det känns därför extra kul och fint att nu få presentera ett utökat samarbete med Hartmann som officiell leverantör av hygienprodukter under världscupavslutningen i Östersund. Efter att under hela säsongen ha försett våra aktiva med hygienprodukter för att hålla dem säkra under världscup och VM kommer de nu också alltså att bidra med handdesinfektionsmedel under världscupavslutningen.

– Vi känner en stor stolthet över att vi fått möjligheten arrangera världscupfinalen, men det innebär också ett stort ansvar för att kunna genomföra smittsäkra tävlingar. Det stöd och den snabba supporten med hygienartiklar vi har fått från Hartmann är enormt värdefullt och helt avgörande för att vi ska kunna skapa säkra tävlingar, säger Rikard Grip, generalsekreterare på Svenska skidskytteförbundet.

För att på bästa sätt kunna erbjuda hygienartiklar till samtliga deltagare och funktionärer under världscuphelgen i Östersund kommer Hartmann att förse alla med exempelvis ett personligt ”hyginenkit” bestående av handdesinfektionsmedelsmedel och munskydd, för att säkerställa att det finns tillgängligt vart man än går.

– Hartmann är mycket stolta och glada för att få bidra till världscupsarrangemanget och stödja vårt framgångsrika skidskyttelandslag. Det handlar om produkter som i många fall är vårdprofessionens förstahandsval och vid rätt användning lämnar de inte några kompromisser avseende säkerhet. Skidskytteförbundet kan nu genom att använda produkter av högsta kvalitet optimera förutsättningarna för ett säkert arrangemang ur smittoriskperspektiv, säger Hartmanns Managing Director Joakim Eurenius om samarbetet.

Läs mer om Hartmann och deras produkter här: www.hartmann.se

Om världscupen i skidskytte

Östersund står som värd av öppningen av skidskyttesäsongen 2021/2022 den 28 november till den 5 december. Två helger med tio tävlingar fördelat på fem dagar där 260 tävlande kommer att göra upp om pallplatserna. Östersund har också tilldelats världscupavslutningen våren 2023.

 


Platser

Jämtland

Kontakt


Håkan Blidberg

Marknads- och Kommunikationschef Skidskytteförbundet

hakan.blidberg@skidskytte.se

+46768442008

+46768442008

Rikard Grip

Generalsekreterare

rikard.grip@skidskytte.se

Victor Agestam

Mediakoordinator Skidskytteförbundet

victor.agestam@skidskytte.se

0767849485

Emma Höglund

Mediamanager och kommunikatör svenska skidskytteförbundet

emma.hoglund@skidskytte.se

+46761391220