Hissgruppen, ett av Stockholms ledande hissföretag, stärker sin position genom att rekrytera en arbetsledare som även kommer få ansvar för kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet.

Vi är och har under en längre tid varit inne i en expansiv fas och är därför glada att kunna meddela att Niklas Nyqvist med mångårig erfarenhet inom KMA vill arbeta med oss i vår strävan att bli ännu bättre inom dessa områden.

Niklas har ett genuint intresse av människor och kommer närmast från ISS Facility Services AB där han var en uppskattad Driftchef, Riksklubbsordförande för Unionen, Skyddskommittéledamot samt huvudskyddsombud. Vi är övertygade att Niklas kommer att kunna bidra positivt i vår vidare strävan att bli ännu bättre, säger Hissgruppens VD Robert Sporrong.Hissgruppen är ett av Stockholms ledande hissföretag som etablerades 1978. De levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden vilket innebär att kunden själv kan välja partner för moderniseringar och service, något som i slutändan ger dig som kund en valfrihet samt en lägre kostnad över tid. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och personlig service och engagemang tycker vi är viktigt.


Kontakt


Robert Sporrong

VD

robert.sporrong@hissgruppen.se

08-527 271 34