Hissgruppen, ett av Stockholms ledande hissföretag, är just nu inne i en expansiv fas och söker därför personal.

-Att vara anställd på Hissgruppen ställer krav på egen disciplin och arbetet kännetecknas av frihet under ansvar. Här är man en del av ett glatt serviceinriktat team med kunnig personal som utför olika typer av arbete och just nu anställer vi både erfarna montörer och reparatörer. En och en annan servicetekniker får nog också plats, säger Robert Sporrong som är vd på Hissgruppen.

Utvecklingen på Hissgruppen går åt rätt håll. Säljläget ser bra ut och hittills i år har de anställt tio personer, de har förbättrat sitt kvalitets- och miljöarbete och i höst kommer de även vara arbetsmiljöcertifierade. Och enligt ryktet ska Hissgruppen åka på en spännande konferensresa i höst.

-Hissgruppen är ett företag som erbjuder bra villkor och goda möjligheter till vidareutveckling. Och konferensen är en del i detta, vidareutveckling och personalvård i kombination. Hissgruppen är ett företag som månar om sina anställda säger Robert Sporrong.Hissgruppen är ett av Stockholms ledande hissföretag som etablerades 1978. De levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden vilket innebär att kunden själv kan välja partner för moderniseringar och service, något som i slutändan ger dig som kund en valfrihet samt en lägre kostnad över tid. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och personlig service och engagemang tycker vi är viktigt.


Kontakt


Robert Sporrong

VD

robert.sporrong@hissgruppen.se

08-527 271 34