Nu är huvudjuryn för Sveriges största kommunikationstävling klar.

Nu är huvudjuryn för Sveriges största kommunikationstävling klar. Sedan tidigare är det klart att Pelle Sjönell, kreativ chef på BBH i New York, blir ordförande för huvudjuryn.

Övriga medlemmar i huvudjuryn är
Direkt: Mimmi Andersson, Goss
Design: Ulf Berlin, Silver
Film: Karin Jacobsson, Forsman & Bodenfors
Integrerat/Titan: Nicke Bergström, Farfar
Interaktiv: Martin Cedergren, 180 Amsterdam
Media: Daniel Collin, Mediaegde CIA
PR: Claes Bodén, Jung
Radio: Sara Haag, SaraHaag AB
Tidning: Christian Karlsson, King
Utomhus: Mitte Blomqvist, Storåkers McCann

- Vi är väldigt nöjda med årets huvudjury. Alla tio, med Pelle i spetsen, är starka representanter för kommunikationsbranschen och därmed lämpliga ordföranden för sina respektive kategorier och värdiga ambassadörer för Guldägget, säger Digge Zetterberg, projektledare för Guldägget.

Kategorijuryn i sin helhet kommer att presenteras i januari. Från och med den 15 december kommer man att kunna börja anmäla bidrag till tävlingen.

Pressbilder: cisionwire.se/sveriges-kommunikationsbyraer

Kontaktpersoner
Digge Zetterberg, projektledare Guldägget, 073-596 84 38
Morgan Öberg, informationschef, Sveriges Reklamförbund, 070-377 65 64

Sveriges Reklamförbund
Sveriges Reklamförbund är en branschorganisation för alla typer av konsulter inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, media och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själv. Exempelvis bistår vi med juridisk kompetens och ARU-auktorisation. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle.

Om Guldägget
Syftet med Guldägget är att lyfta fram Sveriges mest kreativa kommunikationslösningar och föra svensk kommunikation framåt. Den kreativa standarden ska höjas. Det ska inspirera och ge mod till en hel bransch. Kommunikationsskapare ska vilja anstränga sig ännu mer och näringslivet ska uppleva den avgörande betydelsen av god kommunikation. Läs mer på www.guldäggsbloggen.se

Om Eurobest reklamfestival
Eurobest startades 1988 och är sedan dess den ledande Europeiska reklamtävlingen. Tävlingen belönar kreativ reklam i följande kategorier: reklamfilm, tidningsannonsering, utomhusreklam, radioreklam, interaktiv reklam, media, direktreklam och sälfrämjande åtgärder samt integrerade kampanjer. Juryn utgörs av Europas främsta kreatörer. 2008 utökas tävlingen till en tre dagar lång festival med seminarier som tar upp relevanta ämnen på den Europeiska marknaden. Arrangörer av Eurobest är teamet bakom Cannes Lions internationella reklamfestival och Dubai Lynx.
Kontakt


Helena Westin

Ordförande Sveriges Kommunikationsbyråer

helena@komm.se

Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

0763 96 84 21

Linda Nilsson

VD Sveriges Kommunikationsbyråer

linda@komm.se