Fotograf/Källa: Håkan Blidberg

Träningsperioden är i full gång och Svenska Skidskytteförbundet bjuder in till mediadag med skidskyttelandslaget torsdag 10 juni. Nedan följer all information om anmälan, schema och upplägg.

Säsongens andra mediadag med det svenska skidskyttelandslaget kommer att äga rum torsdag 10/6 mellan 15:00-16:00. På grund av coronapandemin kommer samtliga intervjuer om 7 minuter att ske via Teams. Svenska Skidskytteförbundet kommer alltså inte att tillåta några intervjuer på plats i nuläget.

Intresse för att genomföra intervjuer meddelas till Ella Alvin senast onsdag 9/6 20.00 via ellaalvin@hotmail.com. Meddela då vilka aktiva och/eller tränare ni önskar att intervjua. Ett schema för intervjutider kommer sedan att skickas ut under förmiddagen den 10 juni.

Bilder som är fria för publicering finns att hämta på Skidskytteförbundets bildbank, som ni finner här: https://skidskytte.photoshelter.com/archive

Sverige - Världsledande inom skidskytte

Svenska Skidskytteförbundet arbetar för att bredda skidskytte genom starka regioner och föreningar i hela landet, popularisera skidskytte genom att arrangera hållbara evenemang i världsklass samt skapa förutsättningar för eliten att nå internationell toppklass. Vår vision är att Sverige ska vara världsledande inom skidskytte. 


Ämnen

Vintersporter

Kontakt


Håkan Blidberg

Marknads- och Kommunikationschef Skidskytteförbundet

hakan.blidberg@skidskytte.se

+46768442008

+46768442008

Rikard Grip

Generalsekreterare

rikard.grip@skidskytte.se

Victor Agestam

Projektledare Skidskytteförbundet

victor.agestam@skidskytte.se

0767849485

Emma Höglund

Mediamanager och kommunikatör svenska skidskytteförbundet

emma.hoglund@skidskytte.se

+46761391220