Betalar du för mycket för din el eller vill du hitta en bättre leverantör med transparenta villkor? I april månad lanserade Evide Group jämförelsetjänsten Elavtaldirekt.se – för att göra det enklare för konsumenter att hitta rätt elavtal bland dagens stora utbud.

 

För många svenskar är just elräkningar ett stort bekymmer när det kommer till utgifter, vilket inte är förvånande med tanke på att elpriserna har skjutit i höjden under de senaste åren. Det finns många anledningar till att det kan vara en bra idé att byta till en ny leverantör. Ett dilemma när det kommer till att hitta rätt elavtal är det stora utbudet av olika leverantörer och elavtal på marknaden. Med Elavtaldirekt.se blir det enklare och smidigare för konsumenter att hitta rätt elavtal.

 

“Jämförelsemarknaden av elavtal har inte varit optimal för konsumenter som vill hitta bättre elavtal utifrån egna preferenser. Tidigare på jämförelsemarknaden av elavtal fanns det endast en privat aktör och en statlig aktör och dilemmat med dessa två hemsidor är att de primärt fokuserar på jämförelser utifrån lägst pris. Idag vill konsumenter kunna välja ett elavtal baserat på fler funktioner såsom grön el, hög konsumentnöjdhet, andra erbjudanden eller transparenta villkor. Vi såg att det saknades en jämförelsesajt som låter konsumenter jämföra elavtal baserat på annat än lägst priser och av den anledning lanserade vi Elavtaldirekt. ”, säger Vidar Hwang, VD Evide Group AB.

 

Om Elavtaldirekt.se

Elavtaldirekt.se är en jämförelsesajt av elavtal som låter konsumenter anpassa sökningen utifrån egna preferenser och önskemål. På hemsidan kan konsumenter få rådgivning hela vägen från start till mål och de kan skräddarsy sökningen utifrån sina egna preferenser, elförbrukning och typ av bostad.

 

Pressansvarig:

Vidar Hwang

VD Evide Group AB

vidar@evide.se

 


Ämnen

Energi


Kontakt


Frida Engström

frida.engstrom@prdirekt.se

0768669966

010 551 75 00