Johan Schück – ATLs nya krönikör.

Johan Schück blir ny ekonomikrönikör i ATL, Lantbrukets Affärstidning. Hans krönikor ska främst kretsa kring den ekonomiska utvecklingen i Sverige och världen.

– Jag är stolt över att vi nu kan knyta en av Sveriges främsta ekonomiskribenter till ATL. Detta är en del i vår satsning att ge ett utökat Premiuminnehåll till våra prenumeranter, säger Lilian Almroth, chefredaktör för ATL.

Johan Schück är en av Sveriges mest profilerade ekonomijournalister. Nyligen slutade han på DN efter 34 år, varav 28 år på tidningens ekonomiredaktion, där han främst skrivit krönikor och analyser. Men han har även gjort åtskilliga intervjuer.

Nu driver han egen frilansverksamhet och ska bland annat börja skriva en månatlig ekonomikrönika för ATL.

– Det känns som en angelägen uppgift. Jord- och skogsbrukare är företagare som är väldigt beroende vad som sker i ekonomin, både i Sverige och globalt, säger Johan Schück.

I hans krönikor kommer fokus ligga på ekonomisk utveckling i bredare bemärkelse – och skeenden som kan påverka svenska lantbruksföretag. 

ATL är en branschtidning som vänder sig till lantbruksföretagare i hela landet, samt har den välbesökta nyhetssajten ATL.nu som uppdateras med de senaste nyheterna inom jord, skog och entreprenad dygnet runt, sju dagar i veckan. ATL producerar även tv på webben under namnet ATL TV. ATL är ett varumärke inom LRF Media.

Kontakt