I år är det upp till alla att uppmana Sveriges talanger att ansöka till Kycklingstipendiet. På siten bordesökakycklingstipendiet.se kan vemsomhelst nominera sin vän, kollega eller någon man beundrar.

- Att vinna Kycklingstipendiet är ärofyllt. Vi vill att fler ska få upp ögonen för priset och få den lilla knuff som ibland behövs för att ansöka, säger Maja Siösteen, Guldäggsgeneral.

Kycklingsstipendiet är instiftat av Sveriges Kommunikationsbyråer, Komm för att uppmuntra nya och begåvade kreatörer. Varje år utses tre stipendiater som får 20 000 kronor var som ska användas till att ytterligare utvecklas inom sitt område.

- Vi hoppas så klart att några av branschens mer seniora och erfarna profiler tar chansen att uppmana branschens yngre talanger att söka till Kycklingstipendiet, säger Maja Siösteen, Guldäggsgeneral. 

På siten bordesökakycklingstipendiet får den som blir nominerad en uppmaning till att söka och kan även dela sin nominering med sina vänner.

Tidigare kycklingstipendiater är bland annat Linus Karlsson, Björn Kossoffsky, Anna Qvennerstedt, Joakim Labraaten och David Orlic.

Kontaktinformation:
Maja Siösteen, Affärsområdeschef Event & Tävlingar, maja@komm.se, 070 215 10 32 

Om Guldägget
Syftet med Guldägget är att lyfta fram Sveriges bästa kommunikation och föra svensk kommunikation framåt. Den kreativa standarden ska höjas. Det ska inspirera och ge mod till en hel bransch. Kommunikationsskapare ska vilja anstränga sig ännu mer och näringslivet ska uppleva den avgörande betydelsen av god kommunikation. Läs mer på www.guldägget.se

Om Sveriges Kommunikationsbyråer
Sveriges Kommunikationsbyråer är en branschorganisation för alla typer av konsulter inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, event, DM, digital, media och action marketing. Vi inspirerar och utbildar våra medlemmar för att de ska kunna göra bättre affärer, både för sina uppdragsgivare och för sig själva. Dessutom arbetar vi med opinionsbildning för att öka kännedomen om kommunikationens betydelse för näringsliv och samhälle. Läs mer på www.komm.se
Kontakt


Linda Nilsson

vd & tävlingsansvarig

linda@komm.se

Anna Magnberg

Projektledare

anna@komm.se

Julia Urbán

Produktionsledare