Fotograf/Källa: KSRR

I höstas meddelande vi att vår första Kombi-ÅVC kunde öppna i Melltorp med öppettider alla dagar i veckan 08:00-20.00. Att kombinera utökade öppettider i form av Självservice tillsammans med bemanning en del dagar har visat sig vara ett vinnande koncept.

Genom en Kombi-ÅVC har vi ökat tillgängligheten för våra kunder samtidigt som vi behåller bemanningen för den som föredrar det. 

För våra kunder som föredrar att komma under Melltorps bemannade öppettider kommer vi fortsatt ha öppet två dagar i veckan, måndag och fredag med nya tider 09:00-13:00 med start 1/1 2021. 

För dig som även önskar få tillgång till Självservice på Melltorps ÅVC alla dagar i veckan 08:00-20.00 finns möjligheten att genomgå en kortare utbildning kring källsortering och hur tekniken fungerar på vår hemsida. Ditt körkort registreras och fungerar sedan som nyckel till ÅVC-grindarna väl på plats.

Mer information om våra olika ÅVC:er och dess öppettider finns på vår hemsida www.ksrr.se.Kretslopp Sydost är ett kommunalförbund som ansvarar för att omhänderta hushållens avfall, informera om källsortering och verka för minskat avfall inom våra medlemskommuner Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn, Torsås, Sävsjö, Vetlanda och Uppvidinge. Inom förbundet bor det ca 185 000 invånare. Vid vår avfallsanläggning på Moskogen hanterar och behandlar vi alla typer av avfall. Hos Kretslopp Sydost arbetar ca 90 medarbetare och vårt uppdrag utförs i såväl egen regi som av upphandlade entreprenörer. Verksamheten är helt taxefinansierad och Kretslopp Sydost omsätter ca 205 Mkr årligen.


Kontakt


Madeleine Åkesson

Kommunikationsansvarig

madeleine.akesson@kretsloppsydost.se

072-466 57 31

Maria Schade

Förbundsdirektör

maria.schade@kretsloppsydost.se

076-787 28 77