Konstutställningen InsideOutside visas på SO Stockholm, Kungsträdgården, Stockholm
9-12 oktober

Vernissage  torsdagen 9 oktober kl 16-20
Invigning av konstnären Jacob Ankersvärd
Poesi uppläsning av skådespelaren Ester Uddén
Sång av Sophie Mcdonald

Öppet 10-12 oktober kl 11-18

Ett 20 – tal konstnärer/bloggare, poeter och musiker visar sina verk i olika tekniker på
utställningen InsideOutside.

Du får möta: Yolanda, Sara, Sandra, Hanna, Ingrid, Fredrik, Anzo, Mikael, Emelie, Martin, Julia, Michaela, Roger, Marie, Li , Alexander, Susanne, Muhammed, Ida, Rockin Dolly, Carina, Gunhild, Victoria, Jenny, Alexandra, Mikael, Karima, Vajen, Sophie, mfl.

I den ström av ord, bilder och ljud vi möter varje dag kanske vi glömmer att varje del kommer från någon som vill berätta något för oss. Det utvecklas ständigt nya plattformar för kommunikation: vi instagramar, bloggar och streamar ut nya erfarenheter och budskap som aldrig förr.

Det krävs ett mått av mod att ta det vi har på insidan av oss och bjuda ut det till de som omgärdar oss på utsidan - det är väl värt att ha med sig i tanken varje gång vi möter varandra eller berättar om vad vi är med om.

Inside/ Outside bjuder in till funderingar kring alla grupperingar som uppstår kring oss. Grupper som vi kanske vill vara med i - eller inte alls tillhöra. Det kan vara en konstvärld, en politisk samhörighet eller ett samhälle. Något finns som skapar grupperingar som vi tillåts tillhöra eller inte tillåts tillhöra. Insida och utsida.

Den gemensamma nämnaren är att varje kropp är ett verktyg och att allt vi är med om samplas däri och strös ut på olika sätt.


Välkomna till InsideOutside - en flerbottnad utställning som vi hoppas bjuder in till fria tolkningar av var och en.

Utställningen produceras och finansieras av Misa AB

"Vi tror på människans inneboende kraft"

För mer information kontakta:
Camilla Gabrielli
Projektledare Misa AB
camilla.gabrielli@misa.se
0709-921481
Misa vänder sig till personer som har en önskan om att få arbeta och har svårigheter att på egen hand ta sig fram i arbetslivet. Vi arbetar med att matcha personens resurser och positiva egenskaper med passande arbetsplats och arbetsuppgifter. Vår ambition är att möjliggöra en anställning i de fall personen har det som mål. Vår grundidé är att alla som vill kan delta i arbetslivet med rätt stöd.


Kontakt


Camilla Gabrielli

Marknadskoordinator

camilla.gabrielli@misa.se

08-58410645

070-992 14 81

Åsa Maria Goop

VD

asa.goop@misa.se

08-580 813 40

Lennart Jönsson

Ägare - Styrelseordförande

lennart.jonsson@misa.se

08-580 813 40

070-852 99 88