På lördag den 11 november är det dags för Gnesta kommuns Kulturdag 2017. Under hela lördagen från klockan 12.00-17.00 kan du välja mellan tio programpunkter. Musik, teater och dans blandas med fräck stand-up av och med komikern Adeel Faqih. Det blir nya musikaliska möten där Gnesta Musiksällskap spelar tillsammans med Kulturskolans band Black Michael, Nomen Nescio och Cellomaniacs. Dessutom spelar Leif Brixmark & the New Holland Band, Gothenburg Gadjos och Kommunala Byråkratorkestern.

För alla barn, från 4 år och uppåt, spelar Teatergruppen Skaka sin föreställning Vågar du som jag? Missa heller inte tillfället att få se väldigt unik orientalisk dans med Mohammad Hawaz och Robi Svärd på gitarr.

Det blir också workshops: djembetrummor för alla barn samt streetdance för de äldre. I B-salen serverar Fritidsgården Chill fika till självkostnadspris och i foajén har Daglig Verksamhet hantverksmarknad och bokförsäljning med signering av boken Johans Poesi.

Allt sker på Elektron, i A och B-salen samt i foajén och allt är helt gratis. Här hittar du mer information och hela dagens program. Kulturdagen är en del av Gnesta kommuns 25-års firande.

Varmt välkommen!

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland drygt en halvtimme från Stockholms centralstation och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet.Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland drygt en halvtimme från Stockholms centralstation och växer mer än någonsin. Vi är drygt 11 000 invånare och 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet.


Kontakt


Anna Sandklef

Verksamhetschef Kommunikation och samverkan

anna.sandklef@gnesta.se

0158 275 263

070-657 01 18